Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učinkovita spona ženskog poduzetništva i domaće celebrity zvijezde

Zvijezda Big brothera Barbara Šegetin promovira za američko tržište hrvatske beach party kupaće kostime

Barbara Šegetin
Foto: PR FOTO
1/12
06.05.2016.
u 15:55

Vjerojatno je malo tko vjerovao da će se vrlo popularna zvijezda regionalnog Big Brother showa Barbara Šegetin, nakon izlaska iz „velike kuće“, okrenuti promociji hrvatskog ženskog poduzetništva i hrvatskih proizvoda za američko tržište, ali upravo se to dogodilo.

Zahvaljujući svojoj besprijekornoj liniji, ali i ljepoti, kao i marljivosti i disciplini koju je iskazala tijekom zahtjevnog foto-shootinga, Barbara Šegetin postala je promotorica i nositeljica kampanje dizajnerskog branda Agjamal, kolekcije kupaćih kostima Tropical glow, casual odjeće i večernjih haljina na američkom tržištu, mlade poduzetnice Martine Kuntić (28), magistrica ekonomije iz Križevaca, vlasnice tvrtke Dimora d.o.o.

Kako bi se dočarala pustinja Mojave, u kojoj leži Las Vegas, prvi grad u kojem će se „preko bare“ već polovicom kolovoza ove godine promovirati i prodavati beach party kupaćih kostima, posebno dizajniranih ne samo za kupanje, nego i za sudjelovanje na pool zabavama, domjencima i događanjima na plažama, ali i večernje šetnje na otvorenom, Barbara Šegetin snimila je cjeloviti photo book za tržište Sjedinjenih Američkim Državama u našoj domaćoj „pustinji“ – Đurđevački pijesci.

Barbara je snimala u modelima kolekcije pod nazivom Tropical glow i koja sadržava 12 posebno dizajniranih kupaćih kostima. Make up je radila Sanja Grbić, a hair style osmislila je Jasna Preradović. Budući da u Hrvatskoj nema danas proizvodnje Beach party kupaćih kostima za koje sam se ja odlučila, a slično je i na američkom tržištu, sretna sam što mi se otvorila prigoda da u kolovozu ove godine upravo ovu liniju promoviram s Barbarom Šegetin na američkom tržištu za što sam dobila i zeleno svjetlo potencijalnih investitora – najavila je mlada poduzetnica Martina Kuntić, vlasnica i pokretačica branda Agjamal čiji će se kupaći kostimi u promociji Barbare Šegedin već nalaze na Hrvatskom tržištu i mogu se naručiti putem socijalnih mreža facebooka i instagrama te web shopa na www.agjamal.com, a uskoro će se naći i na tržištu Sjedinjenih Američkih Država

Investitori su ocijenili kupaće kostime branda Agjamal jako seksipilnima, senzualnima, punih blještavila, te pogodnima posebno za zabavne i noćne sadržaje na otvorenom prostoru. A u ulozi promotorice takvog stila mojih kupaćih kostima upravo se savršeno snašla Barbara Šegetin, što će sigurno prepoznati i američko tržište – ocijenila je poduzetnica Martina Kuntić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije