Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Žuta srijeda časti sa 45.000 kuna!

City Centeru one
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
03.03.2015.
u 09:35

Nevjerojatni popusti čekaju vas u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split prve srijede u mjesecu ožujku, kada je svima omiljen dan za shopping: Žuta srijeda! Ali tu nije kraj jer darežljiva shopping patrola City Centera one s čak 45.000 kuna časti sretne posjetitelje plaćanjem svega što su odabrali u svom City Centeru one! Ne smijete propustiti ovu priliku jer možda baš vaš shopping bude besplatan!

Ovu srijedu, 4. ožujka, odaberite najbolje za sebe i svoju obitelj i pritom uštedite. Iskoristite 15% popusta na ukupnu kupovinu u dm-u, 15% na sve u trgovinama My House, Baby Center i Magic Baby, 10% na sve u Shoosteru i Timberlandu, 20% na nove kolekcije u trgovinama Guess i Springfield te brojne druge odlične popuste i posebne ponude čiji popis možete naći na www.citycenterone.hr.

I ne zaboravite, dobro raspoložena shopping patrola šeće City Centerom one i za cilj ima razveseliti brojne posjetitelje plaćanjem računa u ukupnom iznosu od 45.000 kuna! Možda baš vas odabere i počasti izvrsnim shoppingom! Vidimo se!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?