Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolje i najgore odjevene

Rihanna u metrima krzna, a Kim Kardashian i Beyonce skoro gole

met gala
Foto: Reuters/PIXSELL
1/48
05.05.2015.
u 10:07

Rekli bismo, bila je to žestoka konkurencija na balu održanom u newyorškom Metropolitan Museumu. Met Gala, kako se najčešće naziva u medijima, ove godine imao je za temu Kinu

Izabrati najbolje odjevene dame, ali i one koje su u svojim nastojanjima da budu modno u trendu, ali su pritom gadno pogriješile, nije bilo nimalo lako.

Rekli bismo, bila je to žestoka konkurencija na balu održanom u newyorškom Metropolitan Museumu. Met Gala, kako se najčešće naziva u medijima, ove godine imao je za temu Kinu.

Mnoge su zvijezde zbog toga ocijenile da si mogu dati više oduška kada je izbor haljine u pitanju, ali zaboravile su onu staru: Manje je više!

Mediji su modni odabir Lady Gage i Katy Perry proglasili lošim izborom. U najmanju ruku.

Alicia Keys na crvenom tepihu dugom 150 metara pred Metropolitan Museuma pojavila u "nezgodnoj kombinaciji" s potpisom Jean-Paul Gaultiera. Četveroslojna suknja od tila i blejzer ispod kojeg se nazirao top na golom tijelu. I dok  Lady Gaga rijetko kada griješi kada je moda u pitanju, ovaj put ju je Balenciaga haljina u kombinaciji s nimalo privlačnom frizurom koštala dobre kritike.

Najveća modna kritika za Katy Perry stiže zbog haljine s printom. Grafiti su za ulicu i zidove, a ne za crveni tepih. Ova Moschino haljina, pišu mediji, nije bila niti blizu u znaku Kine uz sve to.

Domaćica Anna Wintour blistala je u raskošnoj crvenoj haljini. Brojni uzvanici koji su joj dolazili redom su bili najveći svjetski celebrityji. Prestižna večer ekstravagantne mode i ovog puta je bila obilježena ekscentričnom Rihannom i golišavom Beyonce. Prve dame svjetske glazbene scene blistale su - svaka na svoj način. Beyonce je odjenula Givenchy, a haljina je naručena posebno za nju.

Za najupečatljiviji trenutak večeri pobrinula se, s druge strane, Rihanna. Odjevena u kreaciju kineskog dizajnera Gua Peija, raskošnim žutim kaputom oduševila je prisutne.

Neizostavna Kim Kardashian odjenula je bijelu haljinu Roberta Cavallija.

Kako su se odjenule poznati i slavni na ovom gala događanju, pogledajte u našoj galeriji.

>>Golišava Beyonce i ekstravagantna Rihanna u središtu pozornosti na Met Gali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije