Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ove subote

Zigmanov spektakl za idealan završetak 2014.

Juraj Zigman
Foto: PR FOTO
1/2
18.12.2014.
u 10:38

U sklopu jedinstvenog novog projekta Pop up Concept Store Europa očekuje nas i pravi spektakl Juraja Zigmana

Ove subote Kino Europa na jedan će se dan pretvoriti u jedinstveni dizajnerski pop up store.

Riječ je o projektu Pop up Concept Store Europa koji će 20. prosinca od 10:00 do 20:00 sata okupiti preko 60 dizajnerskih imena na jednom mjestu. Vrhunac cijelog događanja bit će velika revija poznatog dizajnera Juraja Zigmana koja će se održati u neobičajenom terminu, u 11:00 ujutro.

Divnim modelima i spektakularnom revijom Juraja Zigmana te projektom Pop up Concept Store Europa organizacijski tim Cro A Portera proslavit će završetak uspješne 2014. godine.

Nakon vrhunske kostimografije koju je mjesecima pripremao za Aidu na Splitskom ljetu, mnogi su se pitali gdje je Juraj Zigman i što radi. Genijalni modni dizajner pripremao je novu kolekciju koju će nam prikazati ovu subotu u sklopu Pop up Concept Storea u Kinu Europa.

Po prvi puta Zigmanom spektakl će se održati ujutro, točnije u 11 sati.

"Neću vam puno otkrivati, samo da se radi o za mene najzahtjevnoj kolekciji do sada. Jako me veseli što po prvi puta radim u totalno drugačijem terminu, revija je ujutro tako da mi je cilj svih razbuditi uz Zigmana a iznimno mi je drago da će svi moji kolege biti tamo. Kolekcija se sastoji od 30 modela a mogu vam samo reći da u subotu očekujete pravi show. Nadam se da ću opravdati očekivanja jer ipak je ovo moje prvo samostalno predstavljanje“ rekao je Juraj Zigman.

Foto: PR FOTO

PR foto

Projekt u sklopu kojega će Zigman predstaviti svoje novitete je Pop up Concept Store Europa, jednodnevni projekt predstavljanja domaćeg dizajna koji je izložbenog karaktera, a koncipiran je poput svojevrsne robne kuće na dva kata. Kultno kino Europa tako će se na jedan dan u najatraktivnijem terminu, u subotu, 20. prosinca 2014. od 10:00h do 20:00h pretvoriti u idealno mjesto za prezentiranje najboljeg od hrvatskog dizajna. Lokomotiva, Kralj i Krajina, Twinsi, Mak, Ružica Hodak, Karaka dizajn, Ito Ito, Jet Lag, Matija Vuica, Etna Maar, Iva Karačić, Ledenko, Boudoir i Hippy Garden samo su neki od dizajnera koji će se predstaviti u sklopu ovog jednodnevnog modnog projekta.

Događanje je zamišljeno kao cjelodnevno druženje i prezentacija rada hrvatskih dizajnera, uz mogućnost prodaje zainteresiranim posjetiteljima. Prosinac je mjesec u kojemu smo osobito osjetljivi na potrebe drugih. Iz tog razloga ovaj projekt ima i humanitarni karakter, dio prihoda Pop up Europa bit će doniran humanitarnoj udruzi „Hrvatska pomaže“.

Dizajneri će donirati svoje atraktivne kreacije te će sav prihod od prodaje tih dizajnerskih komada ići upravo humanitarnoj udruzi „Hrvatska pomaže“.

>>Domaći dizajneri udružili snage da bi pomogli plesne studije na ADU

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije