Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liu Jo kampanja

Ženstvena, sofisticirana, prikrivenog seksipila. Jelena kakvu još niste vidjeli

Jelena Rozga Liu Jo
Foto: Goran Čižmešija
1/14
16.04.2014.
u 15:10

Svojim umijećem poziranja može se mjeriti sa svjetskim top-modelima

Najbrže rastući fashion brand, talijanski Liu Jo, već je postao omiljen izbor svih ljubiteljica sofisticirane mode.

Pri odabiru svojih zaštitnih lica, posebnu pažnju pridaju tome da njihove izabranice utjelovljuju profinjen i ženstven duh branda. U Hrvatskoj je ta čast pripala Jeleni Rozgi, koja je drugu sezonu zaredom snimila promotivne fotografije i dokazala da se svojim umijećem poziranja može mjeriti sa svjetskim top-modelima.

Foto: Goran Čižmešija

Mjesto snimanja bile su poznate lokacije u Zagrebu na kojima je iskusni zagrebački fotograf Goran Čižmešija snimio street style fotografije koje su mu specijalnost, dok su studijske fotografije začinjene u stilu zadnje Jelenine pjesme „Okus mentola“, s pozadinom u nježnoj zelenoj boji.

Za Jeleninu šminku zaslužan je Saša Joković, a za frizuru zagrebački salon Opium.

Jelena je nosila odjeću i modne dodatke iz nove kolekcije koja obuhvaća casual i trendy komade, ali i profinjene večernje kombinacije.

Nova kolekcija za proljeće i ljeto donosi sofisticirano praktičan look idealan za modernu ženu koja je istovremeno romantična i svjesna svoje privlačnosti, ali i slobodnog nesputanog duha. Elegantan i savršeno uravnotežen stil počiva na autentičnoj eleganciji koja proizlazi iz izvanrednih tonova i brige o detaljima.

Foto: Goran Čižmešija

Kolekcija je posvećena svim ženama koje vole modu, ali i svoja tijela, budući da kombinira glamur, privlačnost i eleganciju te donosi širok raspon funkcionalnih i udobnih modela.

Kroz svoju fashion liniju, jeans te asesoare i obuću donosi neodoljive komade za poslovne prilike, ali i slobodno vrijeme. Nove siluete i kombinacije boja predstavljaju mix različitih stilova, ali u skladu s principima ženstvenosti koji koji oduvijek prate Liu Jo žene.

>>Seksi Jelena Rozga zavela posjetitelje na otvorenju Cro A Portera

>>Kraljica estrade prava je sretnica: Vitku liniju ne mora održavati vježbanjem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije