Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali trikovi

Želite izgledati poput supermodela? Ovo su njihove tajne uspjeha

manekenke
Foto: Instagram
1/8
26.02.2014.
u 16:07

Svaki model ima svoju malu tajnu kako održati ten blistavim čak i u ekstremnim uvjetima. Donosimo njihove trikove.

Teška šminka, eksperimentiranje na vašoj koži i držanje te iste maske na licu cijeli dan često ostave trag. Zato svaki model ima svoju malu tajnu kako održati ten blistavim čak i u ekstremnim uvjetima. Donosimo njihove trikove.

KARLIE KLOSS

Foto: Numero

(foto: Numero)

- Napokon sam počela koristiti Latisse kapi. U početku sam se bojala da će mi promijeniti boju očiju, ali sam odlučila isprobati ih. Sad stalno buljim u ogledalo i čekam da mi trepavice postanu gušće - otkrila je Karlie i dodala kako najviše voli Pond’s Cold Cream koja je teška, bogata i klasik u kozmetici.

JOAN SMALLS

Joan se ujutro umiva gelom koji sadrži salicilnu kiselinu, ali ujedno i njeguje poput Estee Lauder Advanced Night Repaira. Iako bi se trebao koristiti noću, danju daje koži poseban sjaj.

- Isti proizvod koristim i navečer, pogotovo tijekom modnih događanja kada mi je koža sva ispucala i osjetljiva - objašnjava Joan.

Foto: Instagram/Wanda Nara

ANJA RUBIK

Anja svaku večer koristi blagi piling kako bi očistila pore.

- Moj omiljeni je Clinique 7 Day Scrub Cream nakon kojeg stavim mnogo hidratantne kreme koju dobro umasiram - izjavila je.

Foto: Saint Laurent Paris

LINDSEY WIXSON

- Koristim RMS kremu od sirovog kokosa s kojom skidam i šminku. Linija za njegu brenda Dr. Akaitis mi je savršena, a protiv prištića se borim uljem čajevca - kaže Lindsey.

Foto: Instagram/Wanda Nara

CHANEL IMAN

- Obožavam ulje za tijelo Rodin Olio Lusso. Koža mi je od njega tako meka i sjajna. Koristim ga i na licu, posvuda, odmah nakon kupanja i onda se dobro naspavam - trikovi su Chanel Iman.

Foto: Instagram/Wanda Nara

LIU WEN

- Tijekom modnih događanja uvijek stavljam mnogo kreme kako bi se što prije oporavila jer cijeli dan skidam i stavljam šminku. Volim maske za lice, pogotovo Estee Lauder Re-Nutriv. Pijem mnogo vode i soka od naranče zbog C vitamina - kaže lijepa manekenka.

Foto: Instagram/Wanda Nara

NATASHA POLY

- Koristim mnogo toga, ali trenutno obožavam Shiseido Paris All-Day All-Year kremu koju stalno imam u torbi. Fantastično hidratizira! Noću koristim Sisley serum - izjavila je Natasha.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Jedna od najljepših žena svijeta otkrila trikove koji je čine savršenom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije