Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE VALJA ISKORITITI

Zelena suradnja galerije Oblak i Högla

sandale
15.01.2016.
u 19:28

Ništa se ne baca, sve valja iskoristiti. Kolekcija proljeće/ljeto 2016. počela je stizati u Höglove trgovine. Pogledajte nove cipele, odaberite svoj model i upotpuniti ga nakitom dizajnerice Diane Zelmanović

Važan dio proizvodnog procesa obuće glasovitog austrijskog brenda Högl Shoe Fashion odvija se u Varaždinu. Austrijanci su prepoznali bogatu majstorsku tradiciju toga kraja i prepustili Varaždincima ono što je na obući najbitnije – precizno krojenje kvalitetne kože i vrhunsku završnu izradu gornjih dijelova. Nakon krojenja ostaju komadići kože koji se pažljivo zbrinjavaju, a dio njih je nedavno postao predmetom „zelene“ suradnje galerije Oblak i Högla.

Vlasnica kultne zagrebačke galerije Oblak, dizajnerica nakita Diana Zelmanović, prihvatila se kreativnog recikliranja ostataka kože iz Höglove kolekcije za proljeće/ljeto 2016. Rezultat ove jedinstvene suradnje je prekrasna limitirana kolekcija ogrlica i narukvica koje se već mogu razgledati i kupiti u galeriji Oblak. „Poticaj za ovu sjajnu suradnju došao je od Sanje Faber, voditeljice Högla za Hrvatsku. Pokazala mi je fotografije nove kolekcije i komadiće kože i oduševila me idejom! Nije mi trebalo mnogo vremena da stvorim viziju kolekcije jer je inpiracija dolazila sa svakim komadićem kože kojeg sam uzimala u ruke. Naravno, izrada je zahtijevala mnogo dulji period, no isplatilo se! Zadovoljna sam svakim komadom nakita kojeg sam napravila i vjerujem da će se svidjeti mojim dragim klijenticama, osobito onima koje vole Höglove cipele.“ – kaže Diana Zelmanović.

Kolekcija proljeće/ljeto 2016. počela je stizati u Höglove trgovine u Ilici 12 i u Westgateu pa već ovih dana možete pogledati nove cipele, odabrati svoj omiljeni model i upotpuniti ga zanimljivim komadom nakita dizajnerice Diane Zelmanović.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije