Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet problemi

Zbog ove fotografije modni dućan na udaru kritika kupaca

Primark
Foto: @StylistMagazine/Twitter
28.07.2014.
u 22:43

- Mora li ova lutka zaista imati ovako izražene kosti zapitala se Mel Fraser na Twitteru

Nedugo nakon što se britanski modni brend Primark našao na udaru kritika jer su kupci pronašli ušivenu etiketu na kupljenim proizvodima s porukom "Izrabljuju nas", stižu novi prigovori.

Na Twitteru se naime pojavila fotografija jedne nezadovoljne djevojke  i to zbog lutke koju su odlučili postaviti u izlog.

Na lutki se naime jasno vide rebra, a kupci su se razljutili jer je premršava lutka u izlogu šalje krive poruke.

- Mora li ova lutka zaista imati ovako izražene kosti zapitala se Mel Fraser na Twitteru, a iz Primarka su mu na toj društvenoj mreži odmah odgovorili da će ispitati stvar.  Lutka je, piše Stylist Mag, ubrzo povučena iz izloga, a iz kompanije je stigla isprika.

>>Kupila novu majicu pa se šokirala natpisom na etiketi

>>Pogledajte lutku u izlogu koja je razljutila kupce

>>Retro ženske lutke u izlogu kojima vire stidne dlake provociraju prolaznike

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
07:37 29.07.2014.

Pa dajte se probudite....Tko diktira modu? pederi!!!! Oni ne vole zene, ono ne vole zenska tijela niti attribute!!!! Oni vole uske bokove, ne vole grudi, oni vole coskaste brade. Ne mogu razumijeti kako to do sada niste skuzili?

KI
-KIKKI-
19:28 29.07.2014.

Glupost, pa tako i ja imam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije