Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7 top modela isabel marant

Zbog njezinih čizmica čak i princeze s Pete avenije moraju na listu čekanja

Isabel Marant
Foto: Isabel Marant
1/5
17.10.2014.
u 16:10

Isabel Marant već sezonama kreira ultimativnu hit obuću koja se rasprodaje u rekordnom roku

Isabel Marant uspjela je u onome što rijetko kojem dizajneru polazi za rukom - već sezonama kreira ultimativnu hit obuću koja se rasprodaje u rekordnom roku

Opće je poznata stvar da dizajneri svoj imperij ne grade na odjeći već na modnim dodacima te ako imaju sreću da lansiraju 'it' torbicu ili 'it' cipelu njihova vrijednost automatski raste i donekle ih približava već etabliranim modnim kućama poput Chanela, Diora ili Louis Vuittona, piše Büro 24/7.

Otway čizmice Isabel Marant pustila je u prodaju 2010. godine po cijeni od 1200 dolara, a u New Yorku se stvorila lista čekanja na kojoj su bila zapisana imena brojnih princeza s Pete avenije koje unatoč statusu nisu uspjele dobiti svoj par preko reda.

Foto: Isabel Marant

Model Royston

Kojih je TOP 7 modela čizmica zavrtjelo glavom ljubiteljica mode čitajte na portalu Büro 24/7.

>>Novosti iz Deichmanna: Pogledajte kakve čizmice i cipelice predlažu za jesen i zimu

>>Zar joj nitko nije rekao da tajice nisu hlače? Koliko god bila fit...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije