Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nešto staro, nešto novo

Zavirite u ormar Petre Nižetić: Često kupujem stvari, a ne znam hoću li ih ikada nositi

Petra Nižetić
Foto: Jure Peršić
1/5
15.09.2014.
u 13:44

Za mene vrijednost nije ona koja se postiže isključivo trgovinskom razmjenom nego ona iza koje stoji neka priča, kaže Petra

Petra Nižetić u svome domu skriva prava modna blaga.

Za portal Fashion.hr otvorila je vrata svog ormara i pokazala genijalne kreacije koje odudaraju kako svojim dizajnom tako i materijalima.

Obožava vintage stvari i cjenkanje.

- Za mene vrijednost nije ona koja se postiže isključivo trgovinskom razmjenom nego ona iza koje stoji neka priča. Primjerice, komoda iz Barcelone. To je stvar za koju sam se namučila da ju imam, za koju sam se jako cjenkala, spustila cijenu s 200 na 45 eura, transportirala ju na čak 3 lokacije.

Foto: Jure Peršić

Bila je prisutna u moja dva stana u Barceloni, a potom sam našla šleper koji će ju prevesti do Hrvatske. Sada se nalazi u mojem dnevnom boravku u Zagrebu i kad ju god pogledam, toplo mi je oko srca i sjetim se jednog od najljepših razdoblja u životu, kaže Petra.

Foto: Jure Peršić

Petra je samu sebe nazvala pravim sakupljačem i izjavila kako često kupuje stvari za koje ne zna hoće ili ih ikad nositi, no u trenutku kada ih pronađe jednostavno im ne može odoljeti.

Koji su joj omiljeni komadi i još štošta o njezinu stilu donosi Fashion.hr.

>>Zavirite s nama u ormar omiljene domaće dizajnerice Alex Dojčinović

>>Nevena Rendeli otkriva sve tajne svog besprijekornog stila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije