Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glamurozne kolekcije

Zavirite u backstage i zagrebački showroom američke dizajnerice Sherri Hill

Sherri Hill
Foto: PR FOTO
1/13
21.11.2014.
u 08:23

Sherri Hill, poznata američka dizajnerica, novu kolekciju predstavila je na New York Fashion weeku stoga je zanimanje za zagrebački showroom bio uistinu velik

Preko 190 modela večernjih i koktel haljina američke dizajnerice Sherri Hill predstavljeno je na nedavno održanom showroomu u Zagrebu.

Poznate hrvatske manekenke Vedrana Linardić, Antonija Gogić, Nikolina Miletić, Ivana Ergić, Ana Kurobasa, Petra Frković, Mia Franić i mnoge druge ljepotice plijenile su pozornost u elegantnim večernjim i koktel haljinama iz kolekcije proljeće 2015.

Foto: PR FOTO

PR foto

Sherri Hill, poznata američka dizajnerica, novu kolekciju predstavila je na New York Fashion weeku stoga je zanimanje za zagrebački showroom bio uistinu velik. Na njujorškom tjednu mode prvi je put predstavljena i kolekcija vjenčanica koja će se uskoro naći u prodaji.

U fotogaleriji vam donosimo dio glamurozne kolekcije Sherri Hill Spring 2015. koju možete pronaći i u novootvorenom flagship storeu Sherri Hill u Zagrebu.

>>VIDEO Kožne hlače i dalje su hit - osvježite ih običnom košuljom

>>TOP 7 modnih komada za koje niste ni znali da vam trebaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije