Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što je unutra?

Zavirili smo u torbicu Petre Nižetić, evo bez čega ne izlazi iz kuće

Petra Nižetić
Foto: Jure Perišić
1/8
01.06.2016.
u 08:06

- Za mene nema veće sreće od fizički razvijene fotke pa je zato moj analogni fotić moj česti suputnik.

Petra Nižetić, novinarka je, voditeljica te blogerica, ali i trendseterica u uvijek zanimljivim kombinacijama. A što ona nosi u svojoj torbici?

- Za mene nema veće sreće od fizički razvijene fotke pa je zato moj analogni fotić moj česti suputnik. Plesne cipelice su uvijek sa mnom s obzirom na to da redovito pohađam Ana Sensual Fitness bez kojeg više ne mogu zamisliti svoj život. Od ostalog asesoara sa mnom su uvijek mobitel s maskom 'krmeljavog mačka' koju sam nabavila preko ebaya, ključevi od svih mojih domova, Chupa Chups lizalice, upaljač, kopče za kosu i ostali stilistički rekviziti, nabrojala je Petra Nižetić i otkrila još neke detalje. 

O čemu je riječ pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Zavirite u ormar Petre Nižetić: Često kupujem stvari, a ne znam hoću li ih ikada nosit

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije