Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet drukčija....

Zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić opet je mamila poglede u sabornici. Pogledajte kako se odjenula...

Ivana Ninčević - lesandrić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
19.01.2017.
u 13:44

Pokazala je još jednom da je hrabra odjenuti nešto drukčije i još jednom se istaknula među ostalim zastupnicama.

Saborska zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić već je plijenila pozornost saborskih zastupnika i fotoreportera svojim modnim izborom za saborske klupe, a i danas je ponovno bila u središtu pažnje.

I dok većina saborskih zastupnica ne odskače previše od uobičajenog poslovnog pravila odijevanja, Ninčević-Lesandrić odvažnija je u svojim modnim kombinacijama. Za današnju sjednicu izabrala je crni outfit, ali s dodatkom koji je mnogima "upadao u oči". Riječ je o bluzi s etnodetaljem izvezenog cvijeća preko cijelih prsa, u kombinaciji s torbom u boji cvijeća te narančastim kaputom.

Pokazala je još jednom da je hrabra odjenuti nešto drukčije i još jednom se istaknula među ostalim zastupnicama.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

>>Oči saborskih zastupnika bile su uperene u zastupnicu Ivanu Ninčević – Lesandrić. Pogledajte što je odjenula...

Komentara 29

Avatar TAJSAM
TAJSAM
17:30 19.01.2017.

Zlobnici se javljaju jel nije slikana Sabina iz sdp-a. Da je Sabina Glasovac, svi bi komentari bili više nego ukusni, ovako ako nije iz komunističkih klupa onda ne valja. Pozdrav dobrim ljudimqa

JO
josip2505
17:57 19.01.2017.

Ko je ovdje lud, ljepa i ljepo odijevna!

TW
TWITOIST
16:59 19.01.2017.

Mene je vise iznenadila zastupnica Sabina Glasovac,koje HDZ-eov zastupnike uporedi sa tri majmuna a u prvoj replici im se obraca sa ''kolega''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije