Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Make - up SOS

Zaružili ste usred radnog tjedna? Provjerite kako sakriti tragove

Make up
Foto: Thinkstock
1/3
20.04.2014.
u 17:10

Bilo da ste izašli za vrijeme radnog tjedna, ostali malo duže sa curama na piću ili vas je poveo movie night s najboljim prijateljem, neizbježno je da neispavanost idući dan bude vidljiva na licu...

Bilo da ste izašli za vrijeme radnog tjedna, ostali malo duže sa curama na piću ili vas je poveo movie night s najboljim prijateljem, neizbježno je da neispavanost idući dan bude vidljiva na licu. Ako ne možete ostati doma, već vas radne obveze čekaju, evo par savjeta kako prikriti posljedice umora!

Ne pretjerujte s podlogom za šminku

Kada koža djeluje umorno, rješenje je u nanošenju manje količine tekućeg pudera, a ne više. Koristite laganu, kremastu formulu s reflektirajućim česticama i nanosite je prstima kako bi je koža dublje i ravnomjernije upila. Ne pretjerujte u količini, jer ćete djelovati svježije ako nemate ”masku” na licu. U slučaju da koristite u prahu (ili u kamenu), nanesite ga samo na bradu, na čelo i sa strane nosa. Malo sjaja na nosu i na obrazima stvara prirodniji izgled.

Uvijte trepavice

Svi vizažisti složni su u jednom: uvijene trepavice trenutno ”bude” oči i lice. Držite uvijač što bliže korijenu trepavica i uvijte ih samo jednom. Gotovo!

Koristite korektor

Iako postoji milijun krema protiv podočnjaka, nijedna od njih ne daje trenutni rezultat. S druge strane, korektor je prilično sigurna stvar. Izaberite kremasti korektor s rozom i nijansom vaše kože. Prvo ide roza koja neutralizira tamnu boju krugova a zatim boja vaše kože kako bi prekrila nepravilnosti.

Foto: pixabay

>>Našminkajte se kao profesionalka u 6 minuta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije