Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend

Zanima vas kako izgleda modna linija Ratova zvijezda? Pogledajte....

Ratovi zvijezda modna linija u Reservedu
Foto: Reserved
1/5
13.01.2017.
u 14:54

Aktualni trendovi ulične mode su upravo svemirski dodaci, uređaji i odjevni predmeti, koji su minimalistički, jednostavni i u crno–bijelom stilu.

Uspjeh najnovijeg filma kultne SF sage "Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda", slavi i modni brand Reserved koji je tom prilikom lansirao liniju odjeće, modnih dodataka i uređaja s motivima iz ovog epskog filma

Majice s logom Ratova zvijezda, velike torbe s likom Dartha Vadera, etui za mobitele, pa čak i tajice s motivima iz filma kreirani su sve one koji inspiraciju traže u pop kulturi.

Aktualni trendovi ulične mode su upravo svemirski dodaci, uređaji i odjevni predmeti, koji su minimalistički, jednostavni i u crno–bijelom stilu. Reserved dizajneri upotrijebili su simbole i motive Ratova zvijezda kao slike iz stripova koje su otisnute na trenirkama i majicama, a linija također sadrži i unisex modne dodatke.

Foto: Reserved

>>Isklesana tijela slavnih sportaša u donjem rublju povećala su im bogatstvo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije