Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naslovnica za kapetana

Zagrijte se pogledom na fotke jednog od najzgodnijih Hrvata

Josip Pavić za Men's Health
Foto: Matea Smolčić Senčar za Men's Health
1/4
31.10.2014.
u 11:28

Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije na naslovnici Men's Healtha

Na naslovnici redizajniranog magazina Men's Health smješka nam se jedan od najzgodnijih Hrvata.

Njegovo je ime Josip Pavić i kapetan je naše vaterpolske reprezentacije.

- Men’s Health redovno čitam i drago mi je da i na ovakav način mogu promovirati vaterpolo kao sport. Biti na naslovnici ovako prestižnog svjetskog magazina je čast, a samo snimanje je bilo vrlo opušteno i zabavno, kazao je Pavić i dodao:

Pred nama je nova sezona Svjetske lige, a iduće godine očekuje nas i Svjetsko prvenstvo u Kazanu, pa je pred nama zaista velik posao!» Hrvatska vaterpolska reprezentacija u novu reprezentativnu sezonu ulazi utakmicama Svjetske lige koja, za nas, počinje u Zagrebu utakmicom protiv Turske, u utorak, 18. studenog 2014.

Foto: Matea Smolčić Senčar za Men's Health

- Izbor Josipa Pavića za naslovnicu bio je lak. Kao jedan od najboljih sportaša svijeta i uzor mladima oličenje je redizajniranog Men’s Healtha. Uz mnogo više hrvatskih stručnjaka i tema te uz raznovrsnije, kraće i čitljivije članke želimo hrvatski Men's Health približiti što širem krugu čitatelja i korisnim sadržajem im poboljšati život na mnogo više područja i načina nego dosad. I tako onima koji žive aktivno biti vodič u svemu dobrom što im život može pružiti, izjavio je glavni urednik časopisa, Robert Frković.

U redizajniranom magazinu koji je na hrvatskom tržištu već 10 godina više prostora dano je eminentnim hrvatskim stručnjacima, autorima i temama. Uredništvo najavljuje sveobuhvatne preglede noviteta iz beauty i fashion svijeta, te stilske prognoze i bogate foto-editorijale.

Uz kolumne vodećih hrvatskih stručnjaka, na stranicama redizajniranog Men's Healtha je i sasvim nova rubrika Lifestyle, koja čitateljima donosi novitete iz svijeta kulture i showbizza, zanimljive putopisne priče…

>>Hrvatice presudile - On je najpoželjniji muškarac na hrvatskoj sceni

>>Duboko udahnite. Ovo je najzgodniji zločesti dečko na svijetu. Odlučile žene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije