Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pole Show Art Championship

Zagreb ugošćuje natjecatelje u plesu na šipki

Pole dance
Foto: PR FOTO
1/5
22.05.2015.
u 14:02

Prošlogodišnje izdanje privuklo je natjecatelje iz većine europskih država, a organizator natjecanja je Društvo športske rekreacije "Studio I" iz Zadra.

Ovogodišnje natjecanje u plesu i sportu na šipci pod nazivom Croatian & European Pole Show Art Championship održat će se  23. svibnja u Zagrebu. 

U 12 sati počinje hrvatski, a su 19 sati europski Pole Show Art Championship nakojem nastupaju pobjednici s hrvatskog dijela natjecanja.

Prošlogodišnje izdanje privuklo je natjecatelje iz većine europskih država, a organizator natjecanja je Društvo športske rekreacije "Studio I" iz Zadra.

Suci su poznata internacionalna imena iz pole dance/fitness discipline Phoenix Kazree (USA), Olga Korink (Nizozemska),i Silvia Bignoni (Švicarska).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije