Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
instagirls

Zaboravite na supermodele, one su nove vladarice modnih pista

vogue
Foto: Vogue
1/12
19.08.2014.
u 10:32

Joan Smalls, Cara Delevingne i Karlie Kloss na naslovnici Voguea za rujan predstavile su trenutačno najtraženije manekenke svijeta

Sudeći prema najnovijoj naslovnici magazina Vogue za rujan, era supermodela gotova je. Joan Smalls, Cara Delevingne i Karlie Kloss nalaze se na naslovnici najpoznatijeg modnog časopisa svijeta, zajedno s Arizonom Muse, Edie Campbell, Imaan Hammam, Fei Fei Sun, Vanessom Axente i Andreeom Diaconu, kao najpopularnije manekenke modnog svijeta u ovom trenutku.

– Mislim da više ne postoje supermodeli – kaže Edie Campbell, a Karlie Kloss objašnjava kako su Instagirls nova generacija – njih samih.

Anđelica Victoria's Secreta Karlie Kloss, koja ima milijun sljedbenika na Instagramu, kaže kako joj nije lako održavati društvene mreže.

– Donosi mi stres. Ne možeš uvijek kontrolirati tko to gleda, pa moram biti oprezna s onim što objavljujem – objašnjava.

>>Stalno objavljuju svoje golišave fotke, a najviše fanova imaju među ženama!

>>Sve što niste znali o donjem rublju Victoria`s Secret i najpoznatijim anđelicama

>>Djevojke iz modne kuće Victoria's Secret spremne su za vruće ljeto

>>Viktorijina anđelica po drugi put je postala majka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije