Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Za svoju ženu sam otkrio formulu koja pomlađuje kožu za 15 godina u 4 tjedna

starenje kože
Foto: Shutterstock
1/10
PR
Autor
PR članak
21.02.2017.
u 08:45

57-godišnja Maria Howard (žena jednog poznatog genetičara iz SAD-a – nap. red.) oslobodila se 93% svojih bora, pigmentacija i drugih nesavršenosti kože lica u jedva 4 tjedna. Sve to zahvaljujući inovativnoj formuli njezinog muža koja vraća mladost koži. Maria Howard je živa reklama za učinkovitost metode njezinog muža i dokazuje milijunima žena diljem svijeta da je moguće osloboditi se bora bez trošenja bogatstva na rizične plastične operacije.

Revolucionarno otkriće muža joj je promijenilo život

Marija, vjerojatno kao i većina žena, godinama se bezuspješno borila protiv procesa starenja kože. Davala je mnogo novaca na skupe kreme protiv bora i redovite posjete kozmetičarki i sve to nažalost bez većih rezultata. Razočarana izostankom bilo kakvih učinaka, počela je razmišljati o plastičnoj operaciji. Pored toga da je financijski mogla to sebi priuštiti, ipak sama pomisao na eventualne komplikacije ju je zgražavala. Tada je odlučila zamoliti muža – po profesiji profesora genetike za pomoć u stvaranju neinvazivnog protuotrova za starenje kože. Njezin muž je prihvatio njezino inzistiranje i složio se pomoći, jer je primijetio kako iz dana u dan zbog sve brojnijih bora njegova žena postaje sve nesretnija. Intenzivna znanstvena traganja prof. Howarda i njegovog tima talentiranih kemičara dovela su do izrade inovativne formule za vraćanje mladosti kože.

- Na nagovor Marije sam stvorio prvu metodu koja omogućava prodiranje molekula sastojaka u stanice kože, a zatim promjenu ekspresije gena odgovornih za starenje. Cilj je bio jedan: Želio sam jednostavno učiniti svoju ženu ponovno sretnom – komentira prof. Howard.

Foto: screenshot/facebook

Bore munjevito izglađene

Maria je bila prva osoba koja je testirala formulu na svojoj koži. Rezultati su bili tako spektakularni da je nagovorila muža da patentira ovu metodu kako bi svaka žena mogla pomladiti svoju kožu kao ona.

- Nedugo nakon toga su cijela naša obitelj i prijatelji željeli testirati formulu mog muža. Na početku mnogi meni bliski ljudi nisu mogli vjerovati da bez skalpela izgledam kao vršnjakinja svoje kćeri.

Moć darova prirode

Metoda koju je izradio Marijin muž temelji se na odabranim, prirodnim sastojcima. Sadrži vrlo visoku dozu prirodnih antioksidanasa koji povećavaju proizvodnju kolagena i obnavljaju oštećene stanice kože. Formula prodire kroz sloj epiderme, zahvaljujući čemu dopire do njezinog najdubljeg sloja, hrani ju i povećava elastičnost. Zahvaljujući tome duboke brazde postaju znatno pliće već nakon 14 dana, a sitne bore i promjene boje kože iz dana u dan postaju gotovo nevidljive.

Foto: screenshot/facebook

Prijelomna metoda protiv bora osvaja svijet

Svaki dan se povećava skupina žena koja se zahvaljujući ovoj metodi oslobodila bora i ponovno uživa u mladom izgledu svaki dan. Metoda ne samo da je učinkovita, nego je i sigurna – njezin prirodan sastav ne uzrokuje nikakve nuspojave, čak ni u slučaju alergične kože sa sklonošću ka iritacijama. Stručnjaci ju dakle preporučuju svim ženama koje trebaju momentalno pomlađivanje kože.

Saznajte više o metodi zahvaljujući kojoj ćete se u 4 tjedna osloboditi bora i pomladiti lice za 15 godina

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?