Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

XYZ Fashion Store nastavlja širenje na nova europska tržišta otvaranjem prve premium trgovine u Austriji

XYZ Fashion Store
Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
20.02.2017.
u 16:13

Sportina Group 16. ožujka otvara prvu trgovinu XYZ FASHION STORE u Villachu, Austrija. Nakon osvajanja regije, dodatno ojačava svoju stratešku poziciju novim širenjem na tržišta Europe. Prva austrijska trgovina, sa više od 300 kvadratnih metara, smještena je u trgovački centar Atrio Villach koji je dio vodeće skupine trgovačkih centara SES u Austriji.

XYZ Fashion Store je koncept koji nudi jedinstven doživljaj prilikom kupovine, kako bi svaki kupac imao mogućnost odabrati savršenu modnu kombinaciju. XYZ Fashion Store posebno je ponosan na osobni pristup modi jer je svaki komad pažljivo odabran i prilagođen individualnim zahtjevima naših kupaca. Pokazatelj povjerenja su i pozitivni komentari prilikom posjete XYZ Fashion Storeu, a koji se odnose na bogatu ponudu brendova i najbolji izbor modnih dodataka. Obostrano zadovoljstvo proizlazi iz zajedničke strasti prema modi. Sportina Group vodi se za misijom- omogućiti svakom pojedincu kreiranje vlastitog stila i modnog identiteta vodeći se pozitivnim osjećajem između kupaca, trgovačkih marki i same trgovine. XYZ Fashion Store je mjesto na kojem će kupac ostvariti sve svoje želje.

Koncept trgovine u Villachu, poseban ponos Sportina Group kompanije, predstavljat će poznata modna imena kao što su Michael Kors, UGG, Armani Jeans, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Antony Morato, Trussardi Jeans, Superdry – samo par izdvojenih koje XYZ ima u regionalnoj ponudi, uključujući Burberry, Dsquared2, Elisabetta Franchi, Karl Lagerfeld, Marc Cain i ostale...

»Ponosni smo što smo uspjeli privući uspješnu i rastuću kompaniju kao što je Sportina Group na austrijsko tržište i uvjereni smo da će trgovina XYZ zasigurno doprinjeti još privlačnijoj ponudi centra Atrio u Villachu. Naš moto je surađivati s najboljima u svim segmentima poslovanja«, pojasnio je Marcus Wild, CEO SES Spar European Shopping Centers.

XYZ je dio Sportina Group, jedne od vodećih fashion kompanija u regiji, koja ulaskom na austrijsko tržište još uspješnije jača svoju vodeću poziciju. Poslovanjem u 12 zemalja, sa više od 340 poslovnica i preko 2200 zaposlenih, ima status vodećeg distributera modnih brendova u regiji. Sportina Group svojim je jedinstvenim konceptom i shopping iskustvom opravdala kako povjerenje cijenjenih kupaca tako i povjerenje više od 80 svjetskih brendova.

Iz Sportina Group poručuju: »Ponosni smo na uspjeh naše kompanije u proboju i na austrijsko tržište gdje je XYZ prepoznat kao jedinstven i inovativan koncept s velikim potencijalom za širenje prema drugim europskim tržištima, kao i na SES Spar European Shopping Centers, koji su nas dodatno ohrabrili u širenju prema zapadnom tržištu.«

Želite prijaviti greške?