Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blogeri i naočale

Vogue Eyewear internetska stranica odsada i na hrvatskom jeziku

Vogue muze
Foto: PR FOTO
1/4
04.05.2015.
u 15:09

Posebna pozornost na stranici posvećena je muzama Vogue Eyeweara i modnim blogericama.

Vogue Eyewear po prvi put ima internetsku stranicu na hrvatskom jeziku.

Ljubiteljice mode, trendova i naočala mogu doznati sve o novim kolekcijama sunčanih i dioptrijskih naočala, naučiti kako kombinirati jedinstvene okvire, boje i ukrasne elemente te se inspirirati modnim stilovima poznatih osoba i blogerica kroz šest segmenata na starnici: kolekcija sunčanih naočala, dioptrijskih naočala, posebna kolekcija, upoznaj blogera, Style Miles platforma i lokator trgovina.

Posebna pozornost na stranici posvećena je muzama Vogue Eyeweara i modnim blogericama. Tri glamurozne svjetske dive: brazilski model Adriana Lima, indijska glumica Deepika Padukone i kineska glumica Liu Shi-Shi, zaštitna su lica nove  međunarodne kampanje koja je započela početkom godine, a njihova iskustva i dojmovi o novoj kolekciji predstavljeni su kroz multimedijski sadržaj.

Martina Mercedes Corradetti iz Italije prva je blogerica koja je čitatelje stranice 'provela' ulicama rodnog grada Rima, otkrila im što se krije u njezinom ormaru i kako spaja omiljene komade odjeće s modelima Vogue Eyewear naočala.

>>Stare naočale kao nove: Novi look za 60-ak kuna

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije