Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haljina princeza

Vjenčanica iz snova

Vjenčanica
Foto: Imagine TV
19.12.2014.
u 11:27

U ovoj haljini, nalazi se 40 metara tila, a ispod nje, nalazi se obruč kako bi se haljina strukirala, odnosno dobila formu i lijepo padanje.

Haljina princeza kroja pravi je izbor vjenčanice za one žene koje od malih nogu sanjaju da će na taj dan, izgledati upravo poput princeza.

U ovoj haljini, nalazi se 40 metara tila, a ispod nje, nalazi se obruč kako bi se haljina strukirala, odnosno dobila formu i lijepo padanje. 
Korzet je raskošan i glamurozan, a na njemu se nalazi 4 000 kamenčića koji su na haljinu ručno šivan. 

Kao i na svakoj krinolini, na stražnjoj strani korzeta nalaze se vezice kako bi se čvrstoća korzeta mogla regulirati, odnosno eventualno otpustiti tijekom večeri.

>>Dizajnerica Sandra Haddad predstavila čarobnu kolekciju vjenčanica

>>Sve počinje s haljinom! TOP 10 najljepših vjenčanica za svaku ženu

Komentara 1

PA
Paton
11:41 19.12.2014.

ja sam grožđici kupio rentabilnu vjenčanicu, sirota...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije