Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budi.in

Vizažistica otkriva: Ovo je najbolji make up za 'selfie'!

miley cyrus
Foto: Instagram
1/6
27.01.2015.
u 13:28

Beyonce, Rita Ora, Kim Kardashian, ali i žene i djevojke diljem svijeta obožavaju 'selfie'.

Uslikati dobar 'selfie' postala je stvar prestiža, a vizažistica Andrea Leko za portal Budi.in je otkrila kako se našminkati za najpopularniji format slika na svijetu.

#nofilter, #allnatural i #selfie su u samo nekoliko godina osvojili naše mobilne telefone, društvene mreže, ali i svakodnevni rječnik.

Gotovo da nema osobe koja nije upoznata s pojmom selfieja, fotografije na kojoj ste uslikali sami sebe. Selfie je postao prava opsesija, a čak se i kozmetičke kuće trude izaći svojim klijenticama u susret, pa je tako Make Up For Ever lansirao podlogu razvijenu upravo za slikanje popularnih fotografija. Vizažistica Andrea Leko otkrila je kako za dobar selfie treba i dobar make up.

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook

"Glavni savjet je da, s obzirom na kvalitetu fotoaparata na mobitelima, dobro prekrijete podočnjake, jer u kombinaciji sa sjenama, podočnjaci nikako neće izgledati dobro. Također, mobiteli ponekad "pojedu" boju pa savjetujem da koristite konkretne boje, možda čak nijansu tamnije od onoga što ste navikli (ali tu ne mislim na boju pudera)", kaže vizažistica Andrea Leko i dodaje kako puder može biti onaj koji i inače koristimo, s time da žene masnije kože mogu malo više matirati ten, ali i ne moraju, posebno ako žele postići glow look.

Kada se radi o odabiru tekstura, Andrea savjetuje mat sjenila, jer sedefasta je teže fotografirati i veća je šansa da izgledaju neuredno. S očima se možeš poigrati, a ova vizažistica preporučuje cut crease tehniku i nešto jače kontraste.

No, to nije sve. što je još potrebno za savršen selfie pročitajte na portalu Budi.in

>>Trend ili trash: usne Kylie Jenner

>>Sve za dobar selfie: Nigdje bez stativa i mobitela

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:14 27.01.2015.

uzas jedan. Nabrojite poznate mlade I lijepe zene na pocetku teksta, a onda pokazete veliku fotografiju Severine. Skoro sam se prepal kad sam je videl.

PA
Paton
14:33 27.01.2015.

meni je bolji belfie a selfie onaj na kojem te niko ne prepozna!

Avatar dmitarX
dmitarX
14:36 28.01.2015.

Ova na prvoj slici, ko da će se izrigati... Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije