Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važno!

VIDEO: Prije odabira tretmana lica, konzultirajte se sa stručnjakom

lice
Foto: Imagine TV
22.08.2014.
u 13:52

Kožu lica potrebno je posebno njegovati i paziti jer je upravo lice, pokazatelj našeg načina života te godina...

Kožu lica potrebno je posebno njegovati i paziti jer je upravo lice, pokazatelj našeg načina života te godina. Koristeći mlijeko za lice, odgovarajuće tonike te maske za lice, svom licu svaki dan pružite predah od šminke, ali ga i očistite od svih prljavština koje se nakupe tijekom dana.

Lice čistite običnim vaticama, a preparativnu kozmetiku i kozmetičke tretmane, izaberite i primijenite savjetujući se sa stručnjacima. Koža lica jako je osjetljiva stoga nemojte pretjerivati s tretiranjem ili grubim pokretima. Ukoliko se Vaše lice počne crveniti za vrijeme tretmana, to je prvi znak da ste pregrubi prema svojoj koži.

>>VIDEO: Pogledajte kako se riješiti bora na licu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije