Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prirodan ili pin up look?

VIDEO - Pogledajte kako pravilno osjenčiti obrve

obrve
Foto: Imagine TV
24.10.2014.
u 09:00

Postoje dva pravila: ukoliko želite prirodan izgled, pogledajte boju svoje kose dva centimetra od tjemena i upravo tu boju...

Kako izabrati pravu boju koja će dodatno naglasiti vaše obrve i tako dati konačan okvir vašem licu?

Postoje dva pravila: ukoliko želite prirodan izgled, pogledajte boju svoje kose  dva centimetra od tjemena i  upravo tu boju – izaberite za boju pigmenta kojim ćete popuniti oblik svojih obrva. Ako ipak više volite pin up stil i volite se poigrati s kontrastima, za nijansu obrva možete koristiti nijansu tamniju od Vaše boje kose – ne postoji univerzalno pravilo, ukusi i stilovi se razlikuju.

Međutim, svima je potrebno jedno – uz odgovarajući pigment, kratki i kosi kistić kojim ćete sjenčati svoje obrve. Ovakvi kistići izbor su svakog vizažista jer su upravo oni – najprecizniji. Iste kistiće možete koristiti i za nanošenje tuša za oči. Korak po korak i evo rezultata – Vaše lice konačno je dobilo okvir kakav zaslužuje!

>>Iako su joj izbijelili obrve, i dalje korača kao šefica: Hodam kao da se po cijele dane seksam

>>5 savjeta vizažista koji će vam olakšati život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije