Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba protiv narančine kore

VIDEO: Ovo je deset puta jače od anticelulitne masaže!

anticelulitna
Foto: Imagine TV
22.10.2014.
u 09:00

Ovim tretmanom otvara se koža te filer apsorbira u dublje slojeve kože te se razbijaju masne stanice i celulit. Mezoderma za razliku od anticelulitne masaže ima deset puta jači učinak...

Ovaj tretman može se primjenjivati na licu i tijelu - protiv bora, za zatezanje kože ili razbijanje celulita.

U ovom slučaju, tretirat će se celulit. Prvo nanosimo ultrazvučni gel. Tretman počinje s ultrazvučnim pilingom kako bi se koža otvorila i primila aktivne sastojke. U injekciju je stavljen filer koji djeluje na masne stanice od kojih nastaje celulit te injekciju stavljamo u  aparat. Mezoterapija je do nedavno bila bolna jer se sa iglom direktno apliciralo u tkivo, a naravno svaki ubod igle se osjeti.

Danas ta ista injekcija ide u aparat koji pomoću električnih impulsa otvara kožu te tako proizvod penetrira u dublje slojeve kože. Ispod stražnjice stavljamo naljepnicu kako bismo zatvorili strujni krug.
Ovim tretmanom otvara se koža te filer apsorbira u dublje slojeve kože  te se razbijaju  masne stanice i celulit. Mezoderma za razliku od anticelulitne masaže ima deset puta jači učinak.

>>VIDEO: Pogledajte kako se izvodi četveroručna anticelulitna masaža

>>VIDEO: Evo zašto je ovaj način uklanjanja masnih naslaga popularan među ženama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije