Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u nekoliko minuta

VIDEO Od dnevnog napravite noćni make-up u samo nekoliko poteza

šminkanje
Foto: Imagine
18.08.2014.
u 12:24

Pogledajte kako se u samo nekoliko poteza urediti za ludi večernji izlazak

Dnevni make-up u nekoliko trenutaka može postati večernji i to tako što ćemo pregib kapaka naglasiti tamnijom nijansom sjenila. Na donji dio kapka stavljamo kremasto sjenilo, prijelaz blendamo kako ne bi bio grub i na ovaj način postižemo efekt dubine.

Crni tuš povlačimo uz trepavice kako bismo ih naglasili i prikazali vizualno dužima. Na krajevima kapaka liniju tuša podebljamo. Tuš povlačimo i u unutarnjem uglu oka, kako bismo pogled učinili dramatičnijim, a unutar oka stavljamo crnu olovku. Crna olovka oko čini senzualnijim.

Ispod donjih trepavica stavit ćemo tamnije sjenilo kako bismo produbili oko. Pojačavamo maskaru na donjim trepavicama, a na gornjima parcijalno.

>>VIDEO: Evo kako spriječiti razlijevanje ruža za usne

>>VIDEO: Pogledajte kako odabrati odgovarajuću nijansu pudera!

>>4 beauty trika iz backstagea koje svaka žena želi znati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije