Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmislite dobro

VIDEO: Kirurško micanje ožiljaka je nezahvalno!

zoki
Foto: Imagine TV
23.08.2014.
u 18:00

Tretman ožiljaka je vrlo jedan nezahvalan zahvat zato što ožiljak kakav god bio on će uvijek ostaviti nekakav svoj trag...

Tretman ožiljaka je vrlo jedan nezahvalan zahvat zato što ožiljak kakav god bio on će uvijek ostaviti nekakav svoj trag. Mi se možemo maksimalno truditi i korigirati kirurški i laserom, ali neki trag će se uvijek vidjeti. Znači možemo doći do jednog stanja poboljšanja i onda je pitanje jesu li klijenti zadovoljni s tim stanjem poboljšanja.

Kada se radi o hipertrofičnim ožiljcima i keloidima tu smo manje uspješniji jer ih možemo aplanirat, spustiti itd s određenim injekcijskim metodama, ali jednom kada je keloid nastao nije se usrećio ni klijent ni kirurg koji će ga tretirati.

>>Otišla na lasersko uklanjanje tetovaže pa ostala šokirana onime što su joj učinili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije