Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte

VIDEO: Evo kako bez napora skinuti masne naslage

celulit
Foto: Shutterstock
02.10.2014.
u 09:23

Tretmani su vrlo ugodni jer se toplinom prodire do zadnjih slojeva kože

Na tretman pod nazivom Intraderma preporuča se dolaziti jednom tjedno, međutim, rezultati se vide nakon završene kure do pet tretmana.

Aparat ima u sebi sigurnosni mijerač temperature, a nominiran je za najbolji aparat u svijetu za radiofrekfentnu tehnologiju.

Tretmani su vrlo ugodni jer se toplinom prodire  do zadnjih slojeva kože, gdje su prirodno smješteni kolagen i elastin. Toplina zatim utječe na njihovo skupljanje, uslijed čega dolazi do prirodnog zatezanja kože.

>>Odlična vijest za sve na dijeti: Čokolada će vam pomoći da skinete kile

>>Deblja li kruh zaista? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Komentara 2

LI
liliZG
12:53 02.10.2014.

niš nema bez napora, to su gluposti.

DU
Deleted user
14:13 02.10.2014.

laži... laži ..obmane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije