Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
režimi ljepotica

Ovako izgleda prehrana anđelice Victoria's Secreta

jessica hart
Foto: Pixsell
1/6
04.10.2015.
u 11:00

Za ručak Jessica je jela pileća prsa, a za međuobrok pojela je orahe. Otkrila je i što je za nju najjednostavnija i najzdravija prehrana. Kada želi zdravo jesti, a nema vremena, Jessica pije vodu i jede salate

Pitate li se kako izgleda dijeta i plan treniranja modela Victoria's Secreta? Te djevojke moraju ostati u sjajnoj formi pa je zaista bitno što konzumiraju i koliko se kreću.

Jedna od njih je i Jessica Hart. Zgodna djevojka podijelila je svoje tajne sa portalom StyleCaster. Na dan kad je pričala sa StyleCasterom, izjavila je da je popila vruću vodu sa limunom, svježi sok od grejpfruta, granolu, jogurt, voće i kavu s mlijekom - sve to bio je njen doručak.

Za ručak Jessica je jela pileća prsa, a za međuobrok pojela je orahe. Otkrila je i što je za nju najjednostavnija i najzdravija prehrana. Kada želi zdravo jesti, a nema vremena, Jessica pije vodu i jede salate. Omiljeni međuobrok su joj celer i mrkve sa humusom. Osim toga, ova anđelica Victoria's Secreta uvijek ima u kuhinji jaja i maslinovo ulje.

Tajne o tjelovježbi nije otkrivala, no rekla je da je važno vježbati raznovrsno. Unatoč disciplini, Jessica priznaje da ima svoje grešne užitke. To su pizza i tjestenina. Jedan pogled na njen Instagram i jasno vam je da ljepotica ne laže.

>>U svijetu mode i ljepote razmak na pravom mjestu ključ je uspjeha

>>Koja vam je od ovih Victorijinih anđelica najljepša?

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:33 03.10.2015.

Pizza I tjestenina su grijesni uzitci? A veli da jede salate...Naravno, da bismo ovo razumjeli potrebno je znati da tu u Americi salata nije ono sto se salatom smatra u Hrvatskoj. Salata nije npr zelena salata s malo soli, ulja I octa. Salata je zelena salata, paradajz, paprika, jaja, sunka, sir, spek, luk, krutoni, I onda to sve lijepo preliveno "dressingom" koji osoba voli...Moze biti ranch, Italian, blue cheese, 1000 islands, Caesar....No to I nije toliko bitno jer su u pitanju zene, a nazalost vecina modnih designera vole muskarce I sudjeluju u pride dernecima. Sto znaci da ne vole zenska tijela s zenskim atributima, pa modele I tako I tako obradjuju photoshopom da bi ih napravili po svom ukusu: uskih bokova I ravnih straznjica, s sto je moguce manjim sisama I sirokim ramenima, po mogucnosti mrsave da se mogu sakriti iza saobracajnog znaka.

PG
poducavam-glupe
11:34 04.10.2015.

A kako izgleda preživanje Grbe Peđina. :)

DU
Deleted user
21:56 04.10.2015.

Može se jesti i pizza i tijesto ako se kreće, to što je ovaj narod (i žene i muškarci) jako sklono sjedenju i preziru svaki oblik rekreacije je druga stvar. Ne krivite druge već se pokrenite pa ćete imati i normalnu liniju;) Ovako samo neki izgovori, od teških kostiju pa nadalje, a samo se sjedi i ide svuda autom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije