Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elegantna i decentna

Vesna Pusić na sjednicu Vlade stigla u bundi

vesna pusić
Foto: Patrik Macek/ PIXSELL
1/7
18.12.2013.
u 15:17

Kao dugogodišnja političarka, Pusić je zasigurno naučila pravila odijevanja u službenim prigodama

S obzirom na to da se temperatura spustila ispod ništice, ministrica vanjskih poslova i prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić pronašla je način kako se zagrijati. Na redovitu sjednicu Vlade ministrica je stigla u bundi.

Bunda s uzorkom geparda uklopila se sa žutim sakoom prof. Pusić, koji je podignuo crne klasične komade odjeće koje je odabrala. Kao dugogodišnja političarka, Pusić je zasigurno naučila pravila odijevanja u službenim prigodama kojih se vjerno drži.

>>Vesna Pusić: Bila bih predsjednica koja vlada s puno strasti i energije

Ključne riječi

Komentara 12

HO
hordubal
15:37 18.12.2013.

ovo elegantno?!, na hreliću ima onda masa takvih elegantnih dama :D, za plaću koja prima mogla si je kupiti nešto oku ugodno, a da izgledom ne podsjeća na jeftinu damu noći

Avatar AWKWARD DOOBIE
AWKWARD DOOBIE
15:34 18.12.2013.

bunda joj je za Q

Avatar evgenij
evgenij
15:49 18.12.2013.

jos samo treba zavitlat torbicu na ulici....!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije