Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije i kasnije

Valentina je nakon make overa od crnke postala medena Opium ljepotica

make over Opium
Foto: VL
1/8
18.04.2014.
u 10:48

Mladu studenticu iz Labina na Facebook natječaj studija Opium prijavila je majka

Frizerski studio Opium u Centru Kaptol izabrao je svoje proljetno lice, djevojku koja je na dar dobila potpuni makeover kose, make up i manikuru te zablistala pred svjetlima fotografskog reflektora.

Na Facebook natječaju "Postanite točkica koja nedostaje Opiumovu maku" simpatije žirija, frizerskih majstora Tee Matičević i Martina Posavca te popularne pjevačice Franke Batelić, osvojila je 19-godišnja studentica komunikacijskog menadžmenta iz Labina – Valentina Martinčić.

Foto: Studio Opium

Dugokosa Valentina priznala je kako je sramežljiva te kako se nikada ne bi odvažila sama prijaviti. Umjesto nje to je učinila mama Manuela i svojim simpatičnim pismom ganula Facebook fanove.

- Obožavam promjene, bila sam plava, crnokosa, a sada sam spremna na nešto potpuno drugačije i to sam dobila u Opiumu. Tijekom make overa mi je bilo jako uzbudljivo i zabavno i moram reći da je tim u Opiumu stvarno super”, uzbuđenim glasom otkrila je Valentina, koja se iz dugokose crnke pretvorila u ljepoticu kose boje meda, frizure ošišane u stilizirani bob. Osim makeovera kose Valentina je dobila i manikuru Shellacovom najnovijom trendi nijansom Mint Convertible.

Foto: Studio Opium

Kreativna direktorica Opiuma, Tea Matičević, i njen kolega Martin Posavec jako su zadovoljni Valentininim make overom.

- Valentina nas je sve oduševila svojim mladenačkim duhom i spremnošću na totalni makeover. Njenu tamnu kosu posvijetlili smo za sedam tonova. Nakon skidanja postojeće boje, Valentinina kosa postala je zlatno blond sa svijetlim pramenovima. Flamboyage tehnikom posvijetlili smo obrise oko lica, kao i dužinu kose, tehnikom medium volume ošišali smo nedefinirani bob koji omogućuje da kosa meko pada, bilo da je ravna, valovita ili prelomljena, izjavila je Tea Matičević.

Foto: Studio Opium

Frizerski studio Opium mjesto je gdje svaki posjetitelj može uživati u njezi i vrhunskim tretmanima oblikovanja kose. Šišanje, svečane frizure, stručne konzultacije, koloracija, muško i dječje šišanje te njega ruku i manikura samo su neke od usluga u salonu.

Opiumov tim, na čelu s kreativnom direktoricom Teom Matičević, usmjeren je stalnom usavršavanju te svakom klijentu sugerira oblikovanje frizure u skladu sa strukturom kose, oblikom lica i osobnošću.

>>Niste je prepoznali? Drastični make over filmske supruge Leonarda DiCaprija

Komentara 1

Avatar targus
targus
13:33 18.04.2014.

hahaha...postarali ste ju barem 5 godina,..ako ne i 10:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije