Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Philips Lumea

Uz ovaj proizvod žene napokon uživaju u slobodi i ženstvenosti!

Philips Lumea
Foto: Promo
1/6
21.07.2014.
u 09:52

Uređaj Philips Lumea za uklanjanje dlačica koriste i brojne poznate Hrvatice

Može li jedan uređaj ženama pružiti još više sreće i samopouzdanja? Mogu li uz njega konačno dobiti osjećaj potpune slobode i ženstvenosti?

Philips Lumea i brojne njegove korisnice kažu – apsolutno da! Tek godinu dana otkako se pojavio na hrvatskom tržištu, ovaj inovativni uređaj za uklanjanje dlačica postao je IPL sustav broj 1 u Hrvatskoj.

Lumea je svakako promijenila beauty rutinu brojnih žena u Hrvatskoj, među kojima je i popularna TV voditeljica Daniela Trbović koja Lumeu koristi već nešto više od godinu dana.

- Bezbolnost tretmana uklanjanja dlačica je san svake žene. Odlično je što takav uređaj mogu koristiti u udobnosti vlastitoga doma, a brzo sam vidjela i prve rezultate - već nakon prva dva do tri tretmana“, ističe Daniela Trbović dodavši kako Lumeu koristi na nogama, ispod pazuha i na bikini zoni.

Foto: Promo

„Nakon 3 mjeseca korištenja Lumee, riješila sam se dlačica na većem dijelu tijela, a one dlačice koje i narastu mjestimično, bile su puno nježnije i tanje, čak i na području bikini zone.“ , objasnila je Daniela koja uređaj koristi i na ljetnom odmoru bez straha od neželjenih iritacija uzrokovanih suncem. Preko ljeta je tretman dozvoljen minimalno 48 sati nakon izlaganja kože suncu, a 24 sata nakon tretmana koža se ne smije izlagati suncu, te je obvezno korištenje zaštitnog faktora 30+.

„Držim se tih pravila i nemam apsolutno nikakvih problema sa crvenilom, iritacijama i sličnim neugodnim pojavama koje izbijaju nakon uklanjanja dlačica, posebno kad ste izloženi suncu.“, kaže simpatična voditeljica koja je svoja iskustva podijelila i s jednom od omiljenih hrvatskih dizajnerica Anamarijom Brkić koja stoji iza poznatog brenda A'marie.

Upravo je Anamarija, uz Danijelu Trbović, ovogodišnja promotorica Philips Lumee. Samouvjerenost i atraktivnost, a opet, osjećaj opuštenosti – to je ono što Lumea osigurava ženama, a što je i Anamariju Brkić privuklo suradnji s poznatim brendom.

„Prilikom dizajniranja vodim se time da svaki model omogućava ženi da se osjeća ženstveno i opušteno.

Foto: Promo

A osim lijepih komada, ženama je potreban i unutarnji osjećaj slobode i samopouzdanja. Zato podržavam i Philips Lumeu i njene rezultate kojima kod žena stvara osjećaj slobode i opuštenosti. I sama mogu reći kako je u tom slučaju još ljepše uživati u ženstvenim komadima kakve i sama preferiram.“, naglašava lijepa Anamarija koja se raduje isprobavanju novog beauty uređaja u svojemu domu.

Kako Philips Lumea djeluje na dlačice?

Philips Lumea koristi Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL), inovativnu tehnologiju koja se koristi u profesionalnim salonima za uljepšavanje. U suradnji s najboljim dermatolozima Philips je ovu tehnologiju preoblikovao tako da je pouzdana i također učinkovita za kućnu uporabu.

Philips Lumea svojim djelovanjem nježnog pulsiranja svjetla djeluje na korijene dlačica. One na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen. Philipsovo istraživanje dokazalo je znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Također, smanjenje gustoće dlačica vidi se od tretmana do tretmana.

Tko može koristiti Philips Lumea uređaj?

Na aparatu Philips Lumea možete podesiti intenzitet svjetlosne energije, što omogućava nježnu, no ipak učinkovitu uporabu na različitim tipovima kože: bijeloj, bež, svijetlosmeđoj, smeđoj i tamnosmeđoj. Također se prilagođava različitoj boji dlačica: tamnoplavoj, smeđoj i crnoj. Korištenje Lumea uređaja nije preporučeno jedino trudnicama i dojiljama. Cijena je uređaja od 2.999,00 kuna do 3.799,00 kuna

>>Ovo će poželjeti svaka žena: On priprema obrok dok vi radite što god želite

Komentara 2

SS
sssunshine
15:02 21.07.2014.

Ma nije bas tako ....

LI
liliZG
14:44 22.07.2014.

da vidimo, ako uzmemo skuplju cijenu uređaja, uz pretpostavku da mjesečno trošimo do 250 kn na depilaciju, onda smo ga isplatiti za 15 mjeseci,.,,, mrvicu više od godine dana... pa izgleda da se ipak isplati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije