Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njega za svaku ženu

Urbane ratnice: Antonija Blaće i Anita Dujić u rukama stručnjaka DermaCare centra

Anita Dujić i Antonija Blaće
Foto: PR FOTO
1/6
30.10.2014.
u 12:32

Svoje snažne, ali i nježne strane, Antonija i Anita su pokazale u kampanji za DermaCare centar koji je od nedavno prisutan na tri lokacije u Hrvatskoj.

Antonija Blaće i Anita Dujić Veljača urbane su ratnice koje se suočavaju s izazovima koje se danas postavlja pred žene – biti lijepa i dotjerana u svakom trenutku i posvuda te se ne bojati pomicati granice. Svoje snažne, ali i nježne strane, Antonija i Anita su pokazale u kampanji za DermaCare centar koji je od nedavno prisutan na tri lokacije u Hrvatskoj.

„Živimo u vremenima kada su pred ženama brojni i privatni i profesionalni izazovi. No, njegovana i dotjerana žena svakako ima i onu posebnu dozu samopouzdanja koja joj pomaže da s osmijehom dočeka svaki novi izazov. Iznimno mi je zadovoljstvo što sam među prvima imala prilike prisustvovati savjetovanju stručnjaka iz DermaCare centra u Zagrebu i što smo pronašli proizvode koji savršeno odgovaraju mojoj koži i kosi, što se već i vidi na mome stylingu“, izjavila je voditeljica Antonija Blaće.

Foto: PR FOTO

PR foto

Kampanju DermaCare centra u Teslinoj 12 stilski potpisuju modni fotograf Goran Matijašec, art direktor za Chi Ivica Palinić uz pomoć hair stylista Korane Patafte, službenih make-up artista Jane Iredale, Sabine Šarić Novak i Marijane Gluić, te uz prekasnu energiju Antonije Blaće i Anite Dujić Veljača.

„Današnji radni i obiteljski ritam ostavlja jako malo slobodnog vremena koje bi žene htjele potrošiti same na sebe. Upravo mi je zato ideja DermaCare centra, u kojemu je spojena njega kože i kose uz mogućnost stručnog savjetovanja i odabir make upa, velika inovacija na tržištu. U DermaCare centru imam osobe od povjerenja koje već unaprijed znaju što mojoj koži ili kosi treba i zato im se s osmijehom prepuštam“, izjavila je model i modna blogerica Anita Dujić Veljača na svečanom otvorenju centra u Teslinoj 12.

>>10 koraka danas za lijepu i zdravu kožu sutra

>>Laži o ljepoti koje biste trebali prestati vjerovati. I poneka istina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije