Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnje

Urbana modna čarolija Hippy Gardena

Hippy Garden
Foto: PR FOTO
1/6
30.09.2016.
u 10:24

Modna revija bit će prikazana u tunelu Grič 6. listopada 2016. u 20:00 sati koji će za tu prigodu postati mjesto novih modernih tendencija.

Dizajnerica modne kuće HIPPY GARDEN, Đurđica Vorkapić poznata je po svom impresivnom vizualnom stvaralaštvu i dizajnu. Za nadolazeću sezonu jesen-zima predstavlja nam jednu novu modernu i urbanu buntovnicu, koja se poput prave rock zvijezde elitističkim pristupom suprotstavlja sveopćoj demokratizaciji mode.

Za fotografiju je zaslužan Šime Eškinja, a naslovno lice kampanje je model Marina Mirt. Šminku potpisuje Nikolina Gega, a frizuru studio Evelin, dok je za styling odgovoran Hippy Garden tim. U kolekciji naziva UNPLUGGED Đurđica je spojila minimalizam s već prepoznatljivim senzualnim modelima. Iako često reflektirajući slobodu duha, a poštujući visoke modne postulate, brend je otišao korak dalje, u smislu pokazivanja nečeg novog i nesvakidašnjeg.

Modna revija bit će prikazana u tunelu Grič 6. listopada 2016. u 20:00 sati koji će za tu prigodu postati mjesto novih modernih tendencija.

Foto: PR FOTO

>>Na modnu reviju Hippy Gardena 'ušetao' bijeli konj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije