Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trendovi i mi

Muško – ženski dvoboj: Evo što vole žene, a što muškarci

Par sa sunčanim naočalama
Foto: Thinkstock
1/2
06.10.2014.
u 18:30

U ovom dvoboju sukobili smo mišljenje muškog i ženskog dijela redakcije

Većina muškaraca ne može razumjeti našu opsesiju određenim beauty i fashion trendovima.

Koji su im od njih iritantni i – apsolutno neprivlačni? U ovom dvoboju sukobili smo mišljenje muškog i ženskog dijela redakcije.

Mini vs. maksi haljina

Žene : O.K., tijekom ljeta volimo i mi mini-haljine, ali nismo baš uvijek raspoložene za njih. U haljinama maksi dužine izgledamo romantičnije i nježnije.

Muškarci: Ako već možemo birati, onda ćemo izabrati mini haljinu, ali pod uvjetom da je osoba koja je nosi dorasla zadatku. Maksi svakom lijepo stoji. Čak i nama!

Uske hlače vs. dimije

Žene: Dimije su savršene za ljeto: ležerne, ugodne za nošenje i... prikrivaju dlačice dan-dva prije depilacije...

Muškarci: Sve u vezi s dimijama je pogrešno! Sjetite se samo MC Hammera!

Stiletto vs. platforma

Žene: Platforme – udobnost i seksepil u istom paketu. Puno su stabilnije od štiklica, a u njima noge izgledaju i duže i vitkije.

Muškarci: Ovo je kao dilema između američkog i mađarskog pornića. Iako Mađarice više volimo, Amerikanke su stiliziranije. Dakle – stiletto!

Prirodna kosa vs. ekstenzije

Žene: S pomoću ekstenzija različite duljine možemo mijenjati svoj hair imidž svakoga sata, dana – baš kao i raspoloženje. Zar to nije sjajno?!

Muškarci: Prirodna kosa! Ovo drugo ima negativan prizvuk. Sjetimo se svih onih ljudi u nevolji koji su bili prisiljeni prodati kosu kako bi je netko kupio kao umetak.

Prirodne vs. umjetne trepavice

Žene: Nekoliko slojeva maskare zaista ističe oči, ali umjetne trepavice daju im onu neophodnu dozu glamura – posebno u svečanim prilikama!

Muškarci: Kada bismo mogli primijetiti razliku, vjerojatno bismo više voljeli prirodne, jer – prirodno je, valjda, ljepše. Ali ne možemo...

>>Pogledajte kako dnevni look možete brzo pretvoriti u večernji!

>>Jedina suknja koju morate kupiti ove jeseni! Donosimo TOP 10 modela

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:02 07.10.2014.

"hair imidž" dmah upada u oci, to je nemoguce ne primijetiti. Mini vs maksi suknja samo pkazuje sto se trazi a sto se nudi, bas kao I dimije. Noseci dimije zene pokusavaju sakriti ili debljinu, ili neravne noge. Izgovor o dlacicama nekoliko dana prije depilacije jednostavno ne mogu prihvatiti, jer mi je nevjerovatno da postoji zena koja to svakodnevno ne radi. No izgleda da je to u Hrvatskoj normalno, jer sam nekoliko pua bio jednostavno "zatrpan" minusima nakon sto bih napisao da veze Hrvatica s Amerikancima ne uspijevaju zbog za ovdasnje prilike niskih higijenskih standarda, odnosno jer je u Hrvatskoj moguce nedepiliranje svakog dana ili ne pranje kose takoder svakodneno, sto je u Americi nepojmljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije