Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupujmo hrvatsko

Udobne, tople i domaće! Ovo su nove čizme iz Borova ručno izrađene u Vukovaru

Nevena Rendeli, Vanda Winter i Dubravko Šimenc
Foto: Promo
1/19
25.09.2014.
u 14:32

Kožne gležnjače za zimske uvjete i cijenom su pristupačne. Modeli za žene i muškarce stoje od 599 do 649 kuna

Čizma glavu čuva, ali izbjeći kompromis između dizajna i praktičnosti dosad je bilo gotovo nemoguće.

Tko god je tražio obuću za bljuzgu, hladnoću i poledicu, a da opet izgleda lijepo i još je k tome pristupačna cijenom, zna o čemu govorimo.

Ove sezone to će biti olakšano novitetima iz Borova.

Najveći domaći proizvođač obuće predstavio je, naime, novu liniju modernih kožnih gležnjača za žene i muškarce.

Foto: Borovo

Izrađene su od visokokvalitetnih materijala i pristupačnih su cijena, a oduševile su i ljubiteljicu lijepih cipela Nevenu Rendeli.

– Jako mi se sviđaju. Izgledaju kao i druge gležnjače te vrste, a posebno mi je drago da su iz hrvatske tvornice i jednako kvalitetne, ako ne i kvalitetnije – kazala je Nevena dodajući:

– Za zimu mi je zapravo jako važno da je cipela topla, ravna i da se ne kliže. Prestara sam za previsoke potpetice po ledu.

Jedan je model već prošetala Vanda Winter. Glumica obožava gležnjače, a pri izboru cipela za zimu bitno joj je da su – tople.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

– Jako sam zimogrozna, nasmijala se i dodala: – Bitno mi je da se ne kližu jer volim uvijek imati tlo pod svojom kontrolom i mislim da će ove cipelice jako dobro poslužiti.

Novi modeli predstavljeni su u četvrtak na Trgu bana Jelačića u sklopu manifestacije Kupujmo hrvatsko.

Gležnjače su dizajnirane za zimske uvjete uz maksimalnu udobnost, a i muški i ženski modeli mogu se naći u nekoliko atraktivnih boja.

Za muškarce je Borovo ove sezone pripremio gležnjače u tamnoplavoj, oker žutoj i tamnosmeđoj boji.

Foto: Borovo

U ženskoj kolekciji uz standardne oker žute, posebno su zanimljive cipele od brušene i glatke kože, a najženstvenije su trendovske ružičaste gležnjače. Svi su modeli dostupni u novouređenoj trgovini Borovo u Preradovićevoj ulici 16 u Zagrebu po cijenama od 599 do 649 kuna.

Poklonike kvalitete i dizajna posebno će oduševiti informacija da su gležnjače u tvornici u Vukovaru izrađene ručno, od vrhunske, kvalitetne kože. Za svaku je utrošeno 100 minuta rada i 47 metara konca.

>>Hrvatski proizvod koji oduševljava: Ovo su nove 'startasice'!

>>TOP 10 gležnjača za nadolazeću jesen i zimu

Komentara 83

NA
nataly
16:04 25.09.2014.

Super izgledaju, sigurno si kupim jedne, naročito i zato što su proizvedene u Vukovaru. Uopće ne sumnjam da je i kvalitet na nivou.

Avatar Nexus
Nexus
15:54 25.09.2014.

Prfektne su. Kako ih mogu naručiti? Ako te bakandže za tu cijenu ponudite na portalu AMAZON-Njemačka nečete ih stići proizvoditi. Za HR-Tržište je i "badava" pre skupo.

CR
crogirl555
16:18 25.09.2014.

Ja sam si prije dvije godine kupila čizme borovske proizvodnje za oko 600 kuna i definitivno vrijede tih novaca, još uvijek izgledaju jednako moderno i novo. Kad god sam u prilici kupim si nesto od njih, recimo ovo ljeto sam si Startasice kupila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije