Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinsay

U Zagrebu otvorena trgovina koja opasno konkurira H&M-u i Zari

Sinsay
Foto: Sinsay
1/22
17.10.2014.
u 16:55

Pristupačne cijene i šarena moda. Novi modni brend u Hrvatskoj

Popularni H&M, Zara, i New Yorker dobili su konkurenciju. U zagrebačkom je Arena Centru u petak naime otvorena trgovina europskog brenda Sinsay.

Riječ je o brendu koji nudi kolekcije za mlade i sve one koji vole iznenaditi svojim izgledom pod motom „I'm good but no angel“.

U tom su raspoloženju i poznate osobe posjetile otvorenje novog modnog branda i pronašle nešto za sebe, a među njima mlada pjevačica Kim Verson, glumica i pjevačica Sementha Rajhard, radijska voditeljica i blogerica Andrea Andrassy, pjevačica Sara Renar te brojni drugi.

Foto: Sinsay

Sinsay odjeća dizajnirana je za djevojke između 15 i 24 godine koja vole svoju osobnost izražavati kroz zanimljive dnevne, ali i večernje kombinacije i koje se ne boje eksperimentirati s modom. Sinsay djevojke svjesno kreiraju svoj imidž poigravajući se stilovima – od nježne i romantične do chick djevojke.

Ovaj globalno poznati brand najmlađi je u internacionalnoj modnoj grupaciji LPP, a jedna od njegovih vrijednosti su i pristupačne cijene koje Sinsay čine dostupnim mladim tinejdžerima. Od ove jeseni i hrvatski će kupci moći uživati u trendi kolekcijama.

Foto: Sinsay

>>Torba glavu čuva! TOP 10 crnih modela za svaki dan

>>TOP 9 haljina u kojima će se svaka žena osjećati poput prave dame

Komentara 1

SA
Sanja05
10:59 18.10.2014.

Ne konkurira Zari. Tamo se oblače gospođe, a ne tinejđerke..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije