Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
funkcionalnost i putovanje

U Zagrebu otvoren novi Camel Activ

Camel activ
Foto: Nikola Zoko
1/15
30.11.2015.
u 09:41

Cjelokupni store koncept inspiriran je putovanjem trojice prijatelja koji tako upoznaju kulturu i način života u različitim zemljama svijeta.

Tekstilpromet, vodeći distributer tekstilom u regiji, na hrvatskom tržištu otvorio je još jedno prodajno mjesto svog modnog branda camel active. Store u zagrebačkom Avenue Mall-u, prvi takve vrste u regiji, površine 110 četvornih metara inspiriran je materijalima i motivima iz cijelog svijeta što prati filozofiju ovog branda orijentiranu na funkcionalnost i putovanje.

Cjelokupni store koncept inspiriran je putovanjem trojice prijatelja koji tako upoznaju kulturu i način života u različitim zemljama svijeta. Upravo zato ne čudi kako blagajna ima izgled metalne američke prikolice dok valoviti limeni krov i retro plastična žuta sjedala, u korneru s cipelama, donose sliku autobusnog stajališta u Mumbaiju, korner s trapericama industrijski štih mehaničarske radionice, a garderobe donose dašak pješčanih plaža i surfanja. U takvom nesvakidašnjem i zanimljivom okruženju predstavljena je jesensko/zimska kolekcija koju je stilistički osmislila i modna savjetnica Alma Premerl Zoko. 

Naime, upravo je Alma iz aktualne kolekcije kombinirala komade idealne za zimski total look. 

Camel active utjelovljuje savršenu kombinaciju funkcionalnosti i dizajna pa tako jakne i cipele iz tekuće kolekcije imaju sve što je potrebno da biste funkcionirali kroz zimu u stilu. Zahvaljujući inovativnoj GORE-TEX® tehnologiji, one su otporne na vjetar i 

vodonepropusne, ali i prozračne.

Muške multifunkcionalne jakne i ženske parke sa svojim trendovskim casual izgledom pravi su hit ove sezone. Camel active je tipična casual i moderna odjeća, a u kolekciji potražite veeeliki izbor jakni, hlača, trikotaže, košulja i majica kao i modnih dodataka, cipela i torbi.

Komentara 1

HH
helgin@hogar
15:54 30.11.2015.

s obzirom na visoke cijene, obicno smece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije