Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na okupu

U tradicionalnom Sportina Shopping Festu uživale brojne poznate shoppingholičarke

Poznate Hrvatice u sportini
Foto: PR FOTO
1/6
27.11.2015.
u 14:48

Svoje omiljene kombinacije za hladne dane i duge party noći odabrale su voditeljice Andrea Andrassy, Ecija Ivušić, Antonija Stupar Jurkin, Ivana Mišerić, Korana Gvozdić, te pjevačica Sementa Rajhard.

Ususret sezoni blagdana, modni lanac trgovina Sportina predstavio je kolekcije za zimske dane za nju i njega. Na jučer održanom trećem po redu Sportina Shopping Festu u suradnji s vjernim partnerima Dinersom i Red Bullom, razveselili su brojne posjetitelje dobrom zabavom i posebnim shopping prilikama, a u novim kolekcijama popularnih brendova među kojima su: Tom Tailor, Marx, Fracomina, Morgan, Vero Moda, Jack & Jones, Morgan i Parfois uživali su i brojni poznati.

Svoje omiljene kombinacije za hladne dane i duge party noći odabrale su voditeljice Andrea Andrassy, Ecija Ivušić, Antonija Stupar Jurkin, Ivana Mišerić, Korana Gvozdić, te pjevačica Sementa Rajhard. 

Trgovina Sportina, poznata kao centar urbane mode, pobrinula se da i ove sezone iz njihovog bogatog asortimana svi mogu izabrati brendove i kombinacije za svaku prigodu. Aktualne kolekcije poznatih svjetskih brendova donose najnovije trendove i bogatu ponudu modnih dodataka. Uz tople materijale, vunu,  umjetno krzno i kožu te udobne veste ili zavodljive večernje haljine glavna modna zapovijed i ove sezone za sve koji vole casual eleganciju je jeans.

Ususret blagdanima Sportina je za svoje vjerne kupce organizirala već tradicionalni Shopping Fest koji je osim brojnih popusta i pogodnosti, ponudio i cjelovečernju zabavu. U društvu poznatih ljubitelja mode, posjetitelji i kupci su imali priliku pogledati najnovije kolekcije, ali i sudjelovati u brojnim zanimljivim aktivacijama. Živi izlog ili „otkačene“ fotografije iz shoppinga najsretnije će nagraditi i vrijednim poklon bonovima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije