Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marke koje vole trendseterice

U Teslinoj se nalazi carstvo za zaljubljenike u modu

malai
Foto: Sanja Jagatić
1/6
25.11.2016.
u 15:14

Malai Concept Store u svojoj ponudi ima svjetski poznate brendove koje vole i Gigi Hadid i Kendall Jenner.

Na atraktivnoj lokaciji u Teslinoj ulici smjestio se pravi mali raj za sve fashionistice – Malai Concept Store. Dvoje mladih entuzijasta i zaljubljenika u modu, dizajn i putovanja pred nešto više od dvije godine odlučili su otvoriti concept store, koji će biti potpuna suprotnost sveprisutnim i identičnim high street brendovima.

Malai se može pohvaliti sjajnim izborom svjetski poznatih brendova iz raznih dijelova Europe, ali i izvan njenih granica, pa tako tu možete pronaći IQ+Berlin, njemački brend specijaliziran za uvijek trendy i tople parke, zatim mladi brend iz Engleske UrbanCode London, čija aktualna kolekcija obiluje vrlo chic bundama od mongolskog krzna, kao i svjetski poznati LeSpecs, francuski brend naočala kojeg obožavaju supermodeli Gigi Hadid i Kendall Jenner.

Malai je nedavno postao prvi hrvatski concept store s online shopom. Dostava je besplatna, a postoji i mogućnost obročnog plaćanja. A u duhu svjetskog shopping ludila zvanog Black Friday koji polako zahvaća i Hrvatsku, Malai će svojim kupcima ponuditi popust od 20% na skoro cjelokupnu ponudu, a popust će se također moći iskoristiti i putem web-a, uz kod MALAI20.!

Foto: Sanja Jagatić

>>Trendseterice pohodile novu zagrebačku modnu destinaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije