Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moda na visokoj nozi

U Milanu otkriveno što će se nositi iduće sezone. Pogledajte nove trendove....

The One mIlano show
Foto: PR FOTO
1/29
28.02.2017.
u 12:37

Centar europske mode, Milano, ovih je dana u potpunosti u modnom ritmu. Uz FWMilano, ove je godine pažnju brojnih ljubitelja mode privukao i veliki Milanski sajam TheOneMilano koji je na jednom mjestu ponudio apsolutno sve - modnu reviju na kojoj je sudjelovalo 10 prestižnih modnih kuća, sajam na kojem je predstavljeno čak 286 modnih brendova.

Krzno, puno svile, zlata i srebra, neobični krojevi i sandale za zimu- tako bi se na najjednostavniji način mogla opisati iduća modna sezona.

Centar europske mode, Milano, ovih je dana u potpunosti u modnom ritmu. Uz FWMilano, ove je godine pažnju brojnih ljubitelja mode privukao i veliki Milanski sajam TheOneMilano koji je na jednom mjestu ponudio apsolutno sve - modnu reviju na kojoj je sudjelovalo 10 prestižnih modnih kuća, sajam na kojem je predstavljeno čak 286 modnih brendova. Tijekom četiri dana, koliko je trajao TheOneMilano kroz vrata sajma je prošlo čak 11,154 posjetitelja iz 82 zemlja svijeta.

Foto: zvonimir ferina

Foto: Alma Premerl Zoko u Milanu

Što je must have za iduću modnu sezonu?

Na prestižnoj modnoj reviji Italian fur fashion night predstavljeno je čak 10 modnih kuća koje su svojim kreacijama najavile modnu priču iduće sezone. U fokusu je krzno koje je sve samo ne klasično. Boje, dominantne, uočljive, u funkciji osnovnog detalja total look-a. Jaknice, plaštevi, krzneni prsluci, ali i haljine, suknje i bluze- sve je napravljeno od krzna.

Foto: PR FOTO

Uz krzno, idućih modnih sezona dominirati će i romantičan look leptira i rascvjetanog cvijeća. I to ne bilo kojeg- nositi ćemo ruže u svim bojama ali i vrstama. Uvijek rascvjetane! Uz takve odjevne kombinacije detalji su svedeni na minimum: male torbice, sitni nakit i rukavice biti će jedini modni začini stila.

Foto: PR FOTO

Boje, boje i samo boje! Jesen/zima 2017/2018 biti će u znaku eksplozije boja. Nježno ružičasta, tirkizna, puno žute koja će se od boje sunca, koja će obilježiti ovu sezonu, razliti u potpunosti kroz čitav spektar- od nježno žute do okera. I kraljevska ljubičasta dominirati će modnom scenom. Po naznakama s modnih pista ona će zamijeniti crnu.

Foto: PR FOTO

I na kraju, ono što nas oduševljava, a zbunjuje 'staru gardu' modnih ikona, miksati će se različite teksture materijala. Nježno svilena suknja u kombinaciji s robusnim puloverima, ali i teškim krznenim kaputima ili opet krznena haljina u kombinaciji sa sandalama. Moda je zaista postala igra, za koju pravila ne postoje. Miksati ćemo onako kako to budemo željeli s manje ili više hrabrosti.

Foto: PR FOTO

>>Svi su pričali o ovim kapama na milanskom Fashion Weeku. Evo kakve veze imaju s – Trumpom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije