Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Burna rasprava: Muške košulje kratkih rukava – da ili ne?

T. Bralić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/11
01.07.2016.
u 12:52

Postoje li uopće košulje kratkih rukava ili su to samo 'majice s ovratnikom'?

Muškarac ste, ljeto je, sunce udara, a vi ste kao za inat pozvani na svečani događaj koji zahtijeva odijevanje na razini višoj od bijele majice s promotivnim čepom pive i kratkih kariranih hlača. Pomireni sa sudbinom, otvarate ormar i posežete za svojom omiljenom košuljom kratkih rukava... Ili ne?

Twitter nam je već nebrojeno puta pokazao da je najbolji u rješavanju stvari od iznimnog značaja, a jučer su tipkovnice bile užarene zbog polemike o kojoj možda najčešće niste ni razmišljali, ali o kojoj svatko ima mišljenje.

Jesu li košulje kratkih rukava uopće košulje?

Jesu li košulje kratkih rukava najružnija stvar koja se dogodila muškoj modi?

Tko može legitimno nositi košulje kratkih rukava osim Magnuma i novinara na konferenciji 1997.?

Pitanje koje se ovdje postavlja nije samo vezano uz estetiku muških košulja kratkih rukava, pitanje je što bi muškarci uopće trebali nositi za vrijeme ljetnih vrućina? Košulje, potkošulje? Stvar je još gora, ako je košulja kariranog uzorka, kažu tviteraši, dok glačaju svoje omiljene košulje i postavljaju ih na profil. 

Ili, još važnije pitanje, tko je veći frajer, Justin Trudeau u zavrnutim rukavima ili Božo Petrov u klasičnoj kratkokošuljaškoj avanturi?

Što vi mislite o muškim košuljama kratkih rukava?

Dok razmišljate, odabrali smo Twitter komentare i galeriju košulja, pa procijenite.

 

Komentara 38

TO
Tomislav
13:10 01.07.2016.

Kosulje kratkih rukava su ok, ali stvarno ne zelim imat posla s ljudima koji su na Twitteru.

NI
Nik123
13:55 01.07.2016.

Blago nama da zivimo u takvom blagostanju i utopiji da su nam muske kosulje kratkih rukava najveci problem

MK
mkeca
14:09 01.07.2016.

Ovo nije sezona kiselih krastavaca, već sezona smrdljivih čarapa!!!! Nevjerojatno je koje gluposti blebećete po novinama! A još se više ljutim na sebe što, takve gluposti, čitam!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije