Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4 načina, izaberite svoj

Turbani na glavi pravi su hit! Evo kako ga napraviti

Turban
Foto: screenshot/youtube
1/6
28.07.2016.
u 12:20

I dok su turbani u svim jarkim, pravim ljetnim bojama, postali pravi ovogodišnji ljetni hit, mnoge su se žene posljednje vrijeme zapitale, kako ga napraviti?

Poznate Hrvatice poput Anamarije Asanović, Ane Gruice, Petre Nižetić, Blanke Vlašić pokazale su kako turban može odlično izgledati i na visokim temperaturama, bilo da vrijeme provodite na plaži ili u gradu.

I dok su turbani u svim jarkim, pravim ljetnim bojama, postali pravi ovogodišnji ljetni hit, mnoge su se žene posljednje vrijeme zapitale, kako ga napraviti?

Stvar je vrlo jednostavna, možete ga "slagati" na više načina, prema svojim željama i ukusima, a blogerica Kilahmazing naučit će vas u videosnimci njezina najdraža četiri. 

 

>>Turban je ljetni hit među poznatim Hrvaticama, a nosi se i na plaži

 

Komentara 2

Avatar Ohjooj
Ohjooj
12:57 28.07.2016.

jel mi to sad već i modu prilagođavamo ovim ... emigrantima?

DU
Deleted user
08:41 29.07.2016.

ucite zenske ubrzo ce vam trebati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije