Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
make up trendovi

Trepavice su u fokusu ove jeseni! Ali i svjež ten

Revlon šminkanje
Foto: Nikola Zoko
1/7
27.10.2016.
u 13:40

Kako bi najbolje pokazala male beauty trikove Danijela je Revlonove novitete prezentirala na licu prekrasne Ivane Ergić koja se i sama iznenadila rezultatom!

Kako nanijeti bazu kako bi make up bio postojan cijelog dana, koja je maskara najbolja za koji tip trepavica, kako odabrati idealnu boju crvenog ruža za usne…

Na ova i mnoga druga pitanja odgovore je dala vizažistica Revlona Danijela Miličić.

U Muller-u na Trgu bana Josipa Jelačića održana je promocija jesenskih noviteta s potpisom Revlona, popularnog Američkog beauty brenda koji više od 70 godina oduševljava žene svijeta.

U fokusu su bila tri top proizvoda: Maskare s različito obojanim čepovima i različitim efektima- od Super Lenght (zeleni čep) s vlaknima za produljenje trepavica do Ultimate All-In- One (crveni čep) koja ima mikro četkicu za mega volumen, duljinu i podizanje trepavica. Puder Revlon Photoready Airbrash Makeup koji sadrži foto kromatske mikropigmente koji odlično razlijevaju svjetlost, te optički blendaju manje nepravilnosti na koži. Neprimjetan s magičnim efektom blistave i svježe kože, u ponudi je u 4 nijanse.

Colorstay Gel Envy lakovi koji noktima daju izgled gel manikure. Dostupni u 5 najtraženijih nijansi u kombinaciji s Colorstay Gel Envy Diamond Top Coat lakom. Kako bi najbolje pokazala male beauty trikove Danijela je Revlonove novitete prezentirala na licu prekrasne Ivane Ergić koja se i sama iznenadila efektom!

- Prekrasno me Danijela našminkala, komentirala je Ivana gledajući svoj odraz u zrcalu i dodala: - Volim make up koji  naglasi samo jedan dio lica, a kako sam sad naučila moj su adut oči. Isprobala sam sve Revlon maskare i odabrala onu pravu za sebe. Uz to zaljubila sam se u Revlonove lakove za nokte koji su kako vidim must have sezone!

>>8 jednostavnih make-up trikova koji će vam pomoći da izgledate manje umorno u trenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije