Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavedite pogledom

TOP 5 proizvoda za najgušće trepavice

trepavice
Foto: Thinkstock
1/4
30.01.2015.
u 17:00

Ako su tvoje trepavice svijetle i ne možeš zamisliti život bez maskare, razmisli o boji za trepavice

Niti jedna žena nikada nije do kraja zadovoljna svojim trepavicama, ali kozmetička industrija nam napokon ide na ruku.

Već neko vrijeme sve se više pažnje usmjerava na proizvode koji nam omogućuju da trepavice zablistaju u punom sjaju.

Svakodnevica suvremene žene je nezamisliva bez maskare! Ta crna pasta zapakirana u tubicu može tvojim trepavicama dati boju, volumen, duljinu, efekt umjetnih trepavica, a na tebi je da odlučiš što ti je najvažnije, ali i da imaš realna očekivanja od kupljenog proizvoda. (Avon, Big&Daring maskara, 75 kn)

Foto: Avon

Baza za trepavice

Osim baze za sjenilo, usne i lice, ponekad ti je potrebna i bazna maskara. Radi se o posebno formuliranoj smjesi koja povećava volumen i produljuje trepavice zahvaljujući vlaknima koja se u njoj nalaze. Preko nje svakako stavi i svoju omiljenu maskaru. (Catrice Lash Boost Extension vlakna, 35,90 kn)

Foto: Catrice

Boja za trepavice

Ako su tvoje trepavice svijetle i ne možeš zamisliti život bez maskare, razmisli o boji za trepavice. Postupak je jednostavan – zamiješaj boju prema uputama na pakiranju, nanesi je na trepavice i pričekaj preporučeno vrijeme, a nakon toga ukloni. Rezultat su savršeno obojene trepavice čak i kada ne nosiš maskaru. (Depend boja za trepavice, 69,99 kn)

Svih TOP 5 proizvoda za gušće trepavice potražite na portalu Budi.in

>>VIDEO Ekstenzije trepavica postale su pravi hit

>>Najbolja metoda za duge, guste i dramatične trepavice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije