Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend

TOP 5 frizura koje će biti hit ovog proljeća i ljeta

Hit frizure
Foto: Nikola Zoko
1/10
29.03.2017.
u 13:34

Za veliki frizerski show tražila se karta više, a frizerski trojac- Rok Klemenčić, Rok Švajger i Boris Dragan u potpunosti je oduševio brojnu publiku.

Naoko prirodan look ili naglašena osobnost jarkim bojama kose, romantične frizure kojoj su baza pletenice ili stroga igra geometrijskom formom, puno novih proizvoda koji su idealni za dodatno stiliziranje kose i postizanje dojma dodatnog volumena kose…

Tako bi se na najjednostavniji način mogla opisati nova kampanja "Who Am I", ali i nova modna sezona brenda Subrina Professional predstavljena na ovogodišnjem Hair Stayl News-u Zagreb. Za veliki frizerski show tražila se karta više, a frizerski trojac- Rok Klemenčić, Rok Švajger i Boris Dragan u potpunosti je oduševio brojnu publiku.

Romantične pletenice

Pletenice su u potpunosti detalji koji dominiraju dnevnim, ali i svečanim frizurama. Mogu se plesti na bezbroj načina, a ovogodišnji hit je stilizirana "riblja kost"; koja je odličan detalj za stvaranje podignute svečane frizure. Prilikom promocije ovog trenda frizeri Subrine Professional napomenuli su kako je jako važno pletenice prilagoditi obliku lica, ali i kvaliteti kose. Kad je dobro spletena, pletenica može kosu učiniti bujnom, a običnu dnevnu frizuru primjerenom i za večernje izlaske.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

Retro frizure

Posebno one koje koketiraju posljednjom dekadom prošlog stoljeća obilježiti će proljeće 2017-te! Kosa podignuta na pola s naglašenim strogim šiškama i profilom ponovo dolazi na modnu scenu. Stilizirane verzije ove frizure idealne su i za poluduge kose. Ovo je proljeće ponovo u znaku bob-a koji je strog, odmjeren i bez šiški. Frizeri Subrine Professional pokazali su tri verzije proljetnog boba kojem je linija ublažena suptilnim proljetnim bojama.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

Novi načini šišanja

Geometrijska strogoća ili kreativna zaigranost? I jedan i drugi način šišanja kose su hit za ovo proljeće! Frizeri su pokazali kako kombinirati asimetriju i undercut, ali i pokazali kako na kratkim kosama napraviti zanimljive detalje poput stiliziranih stepenica, koja optički sužavaju vrat i naglašavaju profil frizure. Govorimo li o dugoj i poludugoj kosi ona je šišana stepenasto s naglašenim šiškama ili bez njih.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

Jednobojna ili potpuno "divlja" boja kose

Mirna, ali dominantna boja koja nalikuje prirodnim nijansama kose s jedne strane ili jarka, upečatljiva i dominantna boja s druge strane. Mirno nijansiranje blond i smeđih tonova idealno je za one koje žele pokazati kreativnost neobičnom formom frizure. Za one koje vole jednostavno ošišanu frizuru ( bob ili ravno ošišanu dugu kosu) dana je mogućnost naglašavanja individualnosti kroz boje. One su ili hladne ( poput ljubičaste i plave), nježno ružičaste ili žuto-narančaste koje su u korak s modnim trendovima na pistama.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

Za muškarce

Ovog proljeća buntovnost muškarca je prigušena urednom frizurom koja u svojoj asimetričnosti naglašava razdjeljak i profil. I brada je uredna, njegovana proizvodima za bradu, bojom izjednačena s kosom. Frizeri su stvarajući trendove za muškarce naglasili kako je važan i način stiliziranja. Posebno su pokazali novitet- puder za naglašavanje volumena koji, osim volumena, daje i poletnost muške frizure.

Foto: Nikola Zoko

>>Nije se šišala 20 godina – upoznajte Matovilku!

>>Frizure za tanku kosu – za kosu punu volumena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije