Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za svaki džep

TOP 5 crnih kožnatih suknji do 200 kuna

kožne suknje
Foto: Asos
1/3
19.11.2014.
u 18:03

Elegantne dame među vama ove će suknje nositi uz dolčevite zagasitih tonova, a eklektične djevojke odlučit će se za pamučne pulovere i ‘statement’ ogrlice

Unatoč svim aktualnim trendovima, velika većina nas uvijek posegne za klasikom kada traži suknje koje može nositi u svim prilikama.

A ima li bolje klasike od mini suknji izrađenih od umjetne kože, koje volimo kombinirati uz toplo pletivo za ležerne dane, ali i bijele košulje za poslovne prilike?

S pretpostavkom da se slažete da nema boljeg komada od male crne suknje, portal Fashion.hr donosi nekoliko favorita – mini modele izrađene od umjetne kože čije su cijene i više nego povoljne. Za oko su im zapeli mini "skater" modeli koji laskaju svakoj građi i koji se mogu bez većih problema uklopiti u svaki stil.

Elegantne dame među vama ove će suknje nositi uz dolčevite zagasitih tonova, a eklektične djevojke odlučit će se za pamučne pulovere i "statement" ogrlice. Ljubiteljice retra osvojit će ovi modeli jer uz njih mogu nositi svoje neodoljive košulje s Petar Pan kragnom, a zaljubljenice u boho stil ove će modele kombinirati uz topiće od prozračne čipke.

Pogledajte najljepše modele do 200 kuna!

1. Asos, 100 kuna

Foto: Asos

2. H&M, 149 kuna

Foto: Asos

3. Pull&Bear, 159 kuna

Foto: Asos

Svih pet TOP kožnih suknji pronađite na portalu Fashion.hr

>>TOP 13 savršenih gležnjača na petu

>>TOP 12 kaputa boje devine dlake

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije