Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šoping ideja

TOP 15 super uskih traperica cijene do 300 kuna

Traperice
Foto: Promo
1/7
31.10.2014.
u 11:15

Nosi se isparni i tamni traper, crni se opet vratio visoko na modni tron, a velika pažnja posvećena je i poderanim modelima koji se u ovim prohladnim mjesecima nose na guste grilonke ili visoke čarap

Iako su im predviđali modni pogreb, skinny traperice i dalje su omiljeni komad odjeće.

Ove jeseni nema pravila kad su boje u pitanju!

Nosi se isparni i tamni traper, crni se opet vratio visoko na modni tron, a velika pažnja posvećena je i poderanim modelima koji se u ovim prohladnim mjesecima nose na guste grilonke ili visoke čarape, piše portal Fashion.hr.

Ako preferirate retro stil ili jednostavno želite da vam bude toplo - odlučite se za modele visokog struka koji divno naglašavaju ženske obline, a ako tražite model koji će savršeno funkcionirati kako u poslovnim tako i u večernjim prilikama - posegnite za modelima srednje visine.

Foto: Promo

Inspirirajte se u našoj galeriji, a još modela super uskih traperica pronađite na portalu Fashion.hr

>>TOP 9 haljina u kojima će se svaka žena osjećati poput prave dame

>>Novosti iz Deichmanna: Pogledajte kakve čizmice i cipelice predlažu za jesen i zimu

Komentara 1

BO
bojnik
14:44 31.10.2014.

Navlace li se te traperice uz pomoc zlice za cipele

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije