Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali beauty trikovi

Top 10 make up trikova koje sigurno niste znali

Make up trikovi
Foto: Pinterest, Jure Perišić
1/4
25.01.2015.
u 10:20

Olakšajte si život ovim jednostavnim savjetima

Svi mi ponekad trebamo asistenciju malih beauty trikova kako bismo si olakšale svakodnevicu i pritom izgledale sjajno. Kako u minutu produljiti trajanje ruža, napraviti svoju BB kremu ili stvoriti dojam gušćih trepavica? Portal Fashion.hr donosi vam 10 savjeta koji će vam kad - tad zatrebati.

Prekrijte neugledne vrećice ispod očiju.
Ako vas muči problem podbuhlih očiju, riješite ga stavljanjem svjetlije nijanse korektora u sami pregib gdje vam vrećica stvara vidljivu liniju, a na vrećicu nanesite korektor bez sjajnog finiša koji je nijansu do dvije tamniji.

Osvježite oči jednim proizvodom.
Mekanom bijelom olovkom naglasite dijelove središte kapka, unutarnji kut oka i luk direktno ispod vanjskog dijela obrve.

Stvorite dojam gustih trepavica - olovkom za oči.
Tightlineing je izraz koji označava nanošenje crne kajal olovke na tanku liniju kapka iz koje rastu trepavice. Ovaj postupak instantno stvara dojam gustih trepavica.

Maksimalizirajte učinak uvijača za trepavice.
Ukoliko niste ljubitelj nošenja umjetnih trepavica, ne brinite jer će vam ovaj trik pomoći da vaše trepavice izgledaju jednako zamamno. Nabavite dobar uvijač i zagrijte ga fenom neposredno prije uvijanja trepavica. Ovako uvijene trepavice neće se opustiti tijekom dana, a s kvalitetnom maskarom postići ćete dojam prekrasnih, dugih trepavica na kojima će vam svi pozavidjeti.

Foto: Pinterest, Jure Perišić

Izbjegnite efekt dlakavog lica.
Kada kistom nanosite puder u smjeru odozdo prema gore, time zapravo zahvaćate sitne dlačice na licu i dajete im volumen zbog čega vam lice na kraju izgleda dlakavo pod određenim kutom svjetlosti. Izbjegnite to nanošenjem pudera u ispravnom smjeru: odozgo prema dolje.

Intenzivirajte miris najdražeg parfema.
Parfem će puno više trajati ako ispod njega nanesete losion za tijelo. Naime, mirisne molekule najbolje prijanjanju za vlažnu površinu kože. To ne mora biti mirisni losion iz iste linije kao i parfem, ali ipak pripazite da vam se mirisi proizvoda ne “sudaraju” previše.

Foto: Pinterest, Jure Perišić

Još make up trikova potražite u članku na portalu Fashion.hr

>> 5 modnih klasika u koje se isplati investirati

>>TOP 17 najljepših traperica sa sniženja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije